Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί παγκοσμίως για τους Gen Z ταξιδιώτες

tags :
Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί παγκοσμίως για τους Gen Z ταξιδιώτες
Το Παρίσι είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για όσους ζουν στις ΗΠΑ και την Κίνα
Η Νέα Υόρκη είναι ο πιο επιθυμητός προορισμός ταξιδιού για τους νέους που ζουν στην Ευρώπη. Αυτό αποκάλυψε σε πρόσφατη έρευνά της η εταιρεία Nestpick. Πρόκειται για μια μηχανή αναζήτησης επιπλωμένων ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων.
Ειδικότερα σε δημοσκόπηση που διεξήγαγε σε περισσότερους από 10.000 νέους μέσω των social media αποκάλυψε τις πέντε κορυφαίες πόλεις στις οποίες οι Gen Zs θέλουν να ταξιδέψουν.
Το Παρίσι είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για όσους ζουν στις ΗΠΑ και την Κίνα.
Για τους νέους που ζουν στην Ασία, το Τόκιο είναι ο νούμερο ένα προορισμός. Το Ντουμπάι είναι ο δημοφιλέστερος ταξιδιωτικός προορισμός στην περιοχή της Μέσης Ανατολής / Βόρειας Αφρικής.
Για τους Gen Zs που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι 15 πιο δημοφιλείς προορισμοί είναι :
1. Νέα Υόρκη
2. Τόκιο
3. Βερολίνο
4. Χονγκ Κονγκ
5. Μαϊάμι
6. Άμστερνταμ
7. Ρώμη
8. Παρίσι
9. Λος Άντζελες
10. Βιέννη
11. Γιοχάνεσμπουργκ
12. Ντουμπάι
13. Σίδνεϊ
14. Ιερουσαλήμ
15. Φλωρεντία

Τι γίνεται με τις καλύτερες πόλεις για να ζει κανείς
Ο δείκτης Gen Z City της Nestpick αποκάλυψε αποτελέσματα που δεν αναιρούν τα αναμενόμενα από τους millennials ή τις παλαιότερες γενιές.
Παρά το γεγονός μάλιστα ότι οι Gen Zs γεννήθηκαν στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, στον κόσμο μετά τον 9/11, στην κλιματική κρίση και σε μια σειρά των οικονομικών υποχωρήσεων.
Η έρευνα διαπίστωσε ότι το Λονδίνο είναι η πρώτη πόλη όπου θέλουν να ζήσουν οι Gen Zs, οι οποίοι είναι συνήθως φοιτητές και εισέρχονται στην αγορά εργασίας για πρώτη φορά.



Στη δεύτερη θέση ήρθε η Στοκχόλμη, ακολουθούμενη από το Λος Άντζελες, το Τορόντο, τη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο, το Μόναχο, το Σαν Φρανσίσκο, το Άμστερνταμ, το Βανκούβερ και το Παρίσι.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης