Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Γιατί οι Millennials απαρνούνται τις μηχανές κράτησης και αγκαλιάζουν τους ταξιδιωτικούς πράκτορες

tags :
Γιατί οι Millennials απαρνούνται τις μηχανές κράτησης και αγκαλιάζουν τους ταξιδιωτικούς πράκτορες
Οι Millennials αναζητούν την ανθρώπινη αλληλεπίδραση για βοήθεια στον προγραμματισμό των ταξιδιών τους, περισσότερο και από τους Baby Boomers, για τους οποίους η χρήση του διαδικτύου δεν είναι το πιο απλό πράγμα
Οι Millennials, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γενιά ταξιδιωτών, βασίζονται στους τουριστικούς πράκτορες για την κράτηση των αποδράσεων τους παρά σε μηχανές όπως η Booking.com, η Priceline και άλλες.
Αν και φαίνεται απίστευτο, είναι αληθινό και το αποκαλύπτουν στοιχεία της έκθεσης Travel Intelligence, σχετικά με το Πορτρέτο Αμερικανών Ταξιδιωτών 2019-2020.
Οι Millennials αναζητούν την ανθρώπινη αλληλεπίδραση για βοήθεια στον προγραμματισμό των ταξιδιών τους, περισσότερο και από τους Baby Boomers, για τους οποίους η χρήση του διαδικτύου δεν είναι το πιο απλό πράγμα.
Αιτία για αυτό φαίνεται να είναι η επιθυμία των Millennials για βιωματικά ταξίδια, τα οποία πιστεύουν ότι θα προγραμματίσουν καλύτερα οι ταξιδιωτικοί πράκτορες.



Ποιοι θα χρησιμοποιήσουν τουριστικό πράκτορα για τα ταξίδια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια
- Το 24% των Millennials
- Το 16% των Baby Boomers
- Το 15% των Gen-Xers



Η ασφάλεια στον προορισμό
Η ανησυχία για την ασφάλεια μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο στην επιλογή ενός προορισμού και για τους Millennials.
- Το 85% έλαβε σοβαρά τον παράγοντα ασφάλεια στην επιλογή προορισμού, φέτος. Ένα ποσοστό αυξημένο κατά έξι μονάδες από 79% που ήταν το 2018.
Ωστόσο, τα ταξίδια έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά ανθεκτικά με τους επισκέπτες να επιστρέφουν γρήγορα μετά από ένα αρνητικό συμβάν ή φυσική καταστροφή.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης