Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με πιθανή συνέχιση της ανοδικής κίνησης περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με πιθανή συνέχιση της ανοδικής κίνησης περιμένουν οι αναλυτές
Ψυχολογία στο εξωτερικό και εγχώρια ειδησεογραφία υποστηρίζουν τη διατήρηση των θετικών τάσεων
Συσσώρευση με πιθανή συνέχιση της ανοδικής κίνησης που καταγράφθηκε την προηγούμενη Παρασκευή περιμένουν οι αναλυτές, καθώς όπως τονίζουν η ψυχολογία στις αγορές του εξωτερικού είναι θετική, ενώ υπάρχουν και καλά νέα από το εσωτερικού που στηρίζουν το αισιόδοξο σενάριο.
Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση του ομολόγου από τη Μυτιληναίος, αλλά και τα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται μαζί με τις προοπτικές για τη συνέχεια, δίνουν θετικό μήνυμα.
Σήμερα μετά το κλείσιμο της αγοράς δημοσιεύει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου η ΕΧΑΕ, ενώ οι μετοχές της Quest Συμμετοχών διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στην επιστροφή κεφαλαίου ύψους 0,14 ευρώ ανά μετοχή.
Επιπλέον σήμερα ξεκινάει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της BriQ Properties ύψους 50,7 εκατ. ευρώ με τους δύο βασικούς μετόχους να έχουν δεσμευτεί για τη μερική συμμετοχή τους με 20 εκατ. ευρώ συνολικά.
Πριν το άνοιγμα θα εκποιηθούν 421,2 χιλ. τεμάχια της ΙΑΣΩ, ενώ οι μετοχές διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,02 ευρώ ανά μετοχή (καθαρό 0,018 ευρώ).

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αποτυπώνοντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να διατηρηθεί σε θετικό έδαφος λόγω της θετικής ψυχολογίας που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού.

Beta
Μία συνέχεια της ανόδου της περασμένης Παρασκευής αναμένεται σήμερα καθώς η ψυχολογία στις αγορές του εξωτερικού παραμένει θετική ενώ ένας αριθμός νέων από το εσωτερικό υποστηρίζει την αισιοδοξία (επιτυχημένη ομολογιακή έκδοση από τη Μυτιληναίος, τραπεζικά αποτελέσματα και προοπτικές, δημοσιονομικοί στόχοι).

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης