Τελευταία Νέα
Διεθνή

Javid (ΥΠΟΙΚ Βρετανίας): Το πρόγραμμα των Συντηρητικών εστιάζει στη μείωση του χρέους

Javid (ΥΠΟΙΚ Βρετανίας): Το πρόγραμμα των Συντηρητικών εστιάζει στη μείωση του χρέους
Εστιάζουμε στην  εξισορρόπηση των δαπανών, ώστε να μπορούμε ακολουθούμε ένα σημαντικό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, τόνισε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών
Ένα ακριβές και απόλυτα κοστολογημένο πρόγραμμα παρουσιάζουν οι Συντηρητικοί στη Βρετανία, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Sajid Javid, δίνοντας έμφαση στη μείωση του δημοσίου χρέους.
Δέσμευσή μας και θα την υλοποιήσουμε, είναι η παροχή μεγαλύτερης οικονομικής ασφάλειας στους εργαζόμενους με μείωση των φορολογικών συντελεστών, σημείωσε ο Javid μιλώντας στο Sky News.
Οι Βρετανοί καλούνται να ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν μεγάλο προβάδισμα στους Συντηρητικούς υπό τον πρωθυπουργό Boris Johnson, αναφέρει το Reuters.
Εστιάζουμε στην  εξισορρόπηση των δαπανών, ώστε να μπορούμε ακολουθούμε ένα πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, ιδιαίτερα στον τομέα των υποδομών, συνέχισε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών.
«Ξεκαθαρίζουμε ακόμα ότι, με το επενδυτικό μας πρόγραμμα, το χρέος θα είναι χαμηλότερο στο τέλος της κυβερνητικής μας θητείας», υπογράμμισε ο Javid.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης