Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Μαζικές απελάσεις μεταναστών από το 2020 – Εθνικές εκλογές το 2023

Γεωργιάδης:  Μαζικές απελάσεις μεταναστών από το 2020 – Εθνικές εκλογές το 2023
«Eθνικές εκλογές στην Ελλάδα θα έχουμε το 2023», τόνισε ο Άδ. Γεωργιάδης
Στο κυβερνητικό σχέδιο για το μεταναστευτικό/προσφυγικό αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα συγκροτημένο σχέδιο που «χρειάζεται κάποιο χρόνο να αποδώσει και θα αποδώσει», θα γίνουν μαζικές απελάσεις από το νέο έτος, αλλά και πως η ΝΔ υλοποιεί μια βασική προεκλογική της δέσμευση στο προσφυγικό.
Αφού ανέφερε ότι αντιλαμβάνεται και σέβεται τις διαμαρτυρίες και την αγωνία των κατοίκων στα νησιά για τη δημιουργία κλειστών κέντρων, τους διαβεβαίωσε ότι «το σχέδιο με τα κλειστά κέντρα είναι για το καλό», ενώ σημείωσε ότι ο συντονιστής της κυβέρνησης για το προσφυγικό, υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής είναι από τους πιο εξαίρετους, «είναι πατριώτης»  και ζήτησε από τους πολίτες της Σάμου να του δείξουν εμπιστοσύνη.
Όπως είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους κατοίκους της Σαμου «τι είναι καλύτερο;
Να έχουν ένα ανοιχτό κέντρο στο οποίο μπαινοβγαίνουν ή ένα κλειστό κέντρο, φυλασσόμενο, στο οποίο θα ξέρουμε ποιος είναι ποιος ανά πάσα στιγμή».
Ξεκαθάρισε ότι «εθνικές εκλογές στην Ελλάδα θα έχουμε το 2023, ούτε μια μέρα νωρίτερα», λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «θα έρθει η ώρα των εκλογών και τότε θα έχουμε θρίαμβο της ΝΔ, μετά από μία 4ετία δουλειάς».
Τέλος, σημείωσε πως «είναι δουλειά του πρωθυπουργού η υποψηφιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης