Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bolton (πρώην σύμβουλος Λευκού Οίκου): Ο Trump μου απαγόρευσε την πρόσβαση στο Twitter - Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος

Bolton (πρώην σύμβουλος Λευκού Οίκου): Ο Trump μου απαγόρευσε την πρόσβαση στο Twitter - Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος
Ο Λευκός Οίκος διέψευσε τις κατηγορίες του Bolton
Για απαγόρευση πρόσβασης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μετά την απόλυσή του τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατηγόρησε τον Λευκό Οίκο ο John Bolton, πρώην σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ, D. Trump, για την εθνική ασφάλεια.
Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος τον διέψευσε, με την εκπρόσωπό του να αναφέρει πως συμβαίνει «ένα πρόσωπο προβεβηκυίας ηλικίας να μην κατανοεί πως θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Twitter για να του επανενεργοποιήσει εκείνον τον κωδικό πρόσβασης που έχει ξεχάσει».
Ειδικότερα, ο John Bolton κατηγόρησε την Παρασκευή 22/11τον Λευκό Οίκο με μία σειρά από tweets ότι του απαγόρευσε να έχει πρόσβαση στον προσωπικό του λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετά την απόλυσή του τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Όπως έγραψε ο John Bolton «μετά την παραίτησή μου ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να μου ξαναεπιτρέψει πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό μου στο Twitter.
Από φόβο μην πω τι;».
«Για όσους περίμεναν πως θα κρυφθώ, συγγνώμη που θα τους απογοητεύσω», συμπλήρωσε ο Bolton, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής 22/11 ανακοίνωσε την επιστροφή του στο Twitter αναφέροντας «χαίρομαι που επιστρέφω μετά δύο μήνες. Για να μάθετε τα παρασκήνια της ιστορίας μείνετε συνδεδεμένοι». «Ευχαριστώ το Twitter που στάθηκε πιστό στα πρότυπά του και μου ξαναέδωσε τον έλεγχο του λογαριασμού μου».
Σημειώνεται ότι ο John Bolton μετά τις 10 Σεπτεμβρίου, οπότε και ο Αμερικανός πρόεδρος είχε ανακοινώσει την καθαίρεσή του, δεν είχε κάνει την παραμικρή δήλωση.
Ο Λευκός Οίκος διέψευσε τις κατηγορίες του Bolton, με την εκπρόσωπό του Stephanie Grisham να δηλώνει στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι συμβαίνει «ένα πρόσωπο προβεβηκυίας ηλικίας να μην κατανοεί πως θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Twitter για να του επανενεργοποιήσει εκείνον τον κωδικό πρόσβασης που έχει ξεχάσει».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης