Πολιτική

Η πολιτική Μητσοτάκη για λαθρομετανάστες, Πανεπιστήμια είναι σωστή – Η κοινωνία αποστρέφεται την αναρχία, θέλει νόμο και τάξη

Η πολιτική Μητσοτάκη για λαθρομετανάστες, Πανεπιστήμια είναι σωστή – Η κοινωνία αποστρέφεται την αναρχία, θέλει νόμο και τάξη
Ο Μητσοτάκης κερδίζει κατά κράτος τον Τσίπρα γιατί κινείται θεσμικά η κοινωνία θέλει να επιστρέψει στην κανονικότητα, βαρέθηκε τις αριστερές μαγκιές που αποδείχθηκαν εν τέλει μπαρούφες.
Εάν παρακολουθήσει κανείς με προσοχή και όχι με ιδεολογικές – όσες έχουν απομείνει – αγκυλώσεις την πολιτική του Κ. Μητσοτάκη θα διαπιστώσει ότι η κοινωνία στην πλειοψηφία της και πέραν από τα όρια της κεντροδεξιάς ασπάζεται την στρατηγική της τάξης απέναντι στην χαλαρότητα και την αναρχία που άφησε σκόπιμα η αριστερή διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Η κοινωνία αντιμετωπίζει με θετική ματιά την πρωτοβουλία για τα κλειστά κέντρα για τους μετανάστες και λαθρομετανάστες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επέτρεψε στις μη κυβερνητικές οργανώσεις να αλωνίζουν κατασπαταλώντας εκατομμύρια ευρώ.
Μια ιστορία δείχνει την ωμή πραγματικότητα.
Όταν υπήρχαν μετανάστες στο Ελληνικό – πριν τους μεταφέρουν – είχαν έρθει στην Ελλάδα ορισμένοι ξένοι από ευρωπαϊκά κράτη για να συμμετάσχουν στο έργο των MKO των μη κυβερνητικών οργανώσεων.
 Η ιστορία που θα παρουσιάσουμε είναι 100% αληθινή χωρίς υπερβολές ή ρεβανσισμό.
Δύο αγγλίδες βρίσκονται στην Ελλάδα για να εργαστούν και η εργασία τους ήταν κάθε μεσημέρι να επισκέπτονται το Ελληνικό ώστε να συμμετάσχουν στην διανομή συσσιτίων.
Η ΜΚΟ της πλήρωνε 2.000 ευρώ καθαρά τον μήνα, πλήρωνε το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν το Crowne plaza και επίσης τους κάλυπτε όλα τα έξοδα μετακίνησης.
Η ΜΚΟ λάμβανε το τετραπλάσιο ποσό για κάθε εργαζόμενο της.
Η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να βάλει ένα οριστικό τέλος στο πάρτι των κονδυλίων από τις MKO αποτελεί προσβολή και θίγει τον έλληνα εργαζόμενο.
Η κοινωνία όμως την πρωτοβουλία της κυβέρνησης για κλειστά κέντρα φιλοξενίας των λαθρομεταναστών τα αντιμετώπισε θετικά, καθώς κέντρα τύπου Μόρια είχαν φθάσει στα όρια της παράνοιας.
Η κοινωνία επικρότησε την στάση της κυβέρνησης και στο θέμα των Πανεπιστημίων, δεν μπορεί 200-400 μπαχαλάκηδες, αναρχικοί να κρύβονται πίσω από το πανεπιστημιακό άσυλο.
Η αστυνομία ορθώς μπαίνει στα πανεπιστήμια, δεν υπάρχει πανεπιστημιακό άσυλο, πρόκειται για μια αναχρονιστική, παλαιολιθικού τύπου ξεπερασμένη αντίληψη.
Ο νόμος και τάξη πρέπει να ισχύει ορίζοντα στην κοινωνία, ενώ ειδικά στα πανεπιστήμια θα έπρεπε οι καθηγητές και φοιτητές ως το μέλλον της πατρίδας να δίνουν το καλύτερο παράδειγμα, να αποτελούν πρότυπο για την κοινωνία.
Αντιθέτως τα πανεπιστήμια είναι κέντρο ανομίας, παρανομίας, όπου βρίσκει τρόπο έκφρασης και η κάθε ξεπερασμένη ιδεολογική παραφυάδα.
Ο νόμος και η τάξη και μέσα στα Πανεπιστήμια, αυτό επικροτήθηκε από την κοινωνία.
Η στρατηγική του Μητσοτάκη επικροτείται και αυτό πρέπει να αφυπνίσει τον Τσίπρα.
Ο Τσίπρας ως πρώην πρωθυπουργός εάν θέλει να έχει ελπίδες ότι μπορεί να ανακάμψει πολιτικά αντί να παραμείνει στάσιμος θα πρέπει να ακολουθήσει άλλη πολιτική κατεύθυνση.
Ο Τσίπρας θα πρέπει να γίνει εξωστρεφής, να εμφανίζεται στην Ευρώπη και να παρουσιάζει την δική του πρόταση θεσμικά.
Το να βρίσκεται ανάμεσα στις συγκεντρώσεις σε διαδηλώσεις παρωδία ελάχιστων αμετανόητων… έδειξε η κοινωνία ότι τα καταδικάζει.
Ο Τσίπρας δεν θα κερδίσει ούτε μια ψήφο εάν πιστεύει ότι θα κερδίσει πόντους δίπλα στους ροπαλοφόρους.
Αυτά είναι ξεπερασμένες ανοησίες.
Ο Μητσοτάκης κερδίζει κατά κράτος τον Τσίπρα γιατί κινείται θεσμικά η κοινωνία θέλει να επιστρέψει στην κανονικότητα, βαρέθηκε τις αριστερές μαγκιές που αποδείχθηκαν εν τέλει μπαρούφες.
Ο Μητσοτάκης θα συνεχίσει να κερδίζει κατά κράτος τον Τσίπρα όσο ο Αλέξης το παίζει επαναστάτης, αυτά δεν έχουν καμία απήχηση στην κοινωνία.
Το παιχνίδι πολιτικής στο μέλλον στην Ελλάδα δεν θα κριθεί στα πεζοδρόμια αυτά είναι αριστερές ψευδαισθήσεις αλλά θα κριθεί στην θεσμική βαρύτητα που θα αποκτήσουν οι αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων κομμάτων στην Ευρώπη.
Θα κριθούν στην σοβαρότητα όχι στα επαναστατικά παιχνίδια αναρχίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης