Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε μαζικές απολύσεις 2.400 εργαζομένων προχωρά η WeWork

tags :
Σε μαζικές απολύσεις 2.400 εργαζομένων προχωρά η WeWork
Η εταιρείας προσπαθεί να γίνει πιο αποτελεσματική και να εστιάσει και πάλι στην κύρια δραστηριότητα του διαμοιρασμού γραφείων
H WeWork θα απολύσει 2.400 υπαλλήλους σε μια προσπάθεια να περιορίσει το κόστος και να αναπροσαρμόσει το μέγεθος της εταιρείας.
Την εξέλιξη αυτή πραγματοποίησε σε ανακοίνωση, εκπρόσωπος της WeWork, ο οποίος,  όπως δήλωσε στο CNBC, οι απολύσεις είναι μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να γίνει πιο αποτελεσματική και να εστιάσει και πάλι στην κύρια δραστηριότητα του διαμοιρασμού γραφείων.
«Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από εβδομάδες σε περιοχές σε όλο τον κόσμο και συνεχίστηκε αυτή την εβδομάδα στις ΗΠΑ» σημείωσε ο εκπρόσωπος.
«Αυτή η μείωση του προσωπικού επηρεάζει περίπου 2.400 υπαλλήλους παγκοσμίως, οι οποίοι θα λάβουν αποζημίωση, επιδόματα και άλλες μορφές βοήθειας για να διευκολυνθούν στην επαγγελματική τους μετάβαση.
Πρόκειται για τρομερά ταλαντούχους επαγγελματίες και είμαστε ευγνώμονες για τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν στην οικοδόμηση της WeWork την τελευταία δεκαετία» πρόσθεσε

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης