Ποιες είναι οι 10 πιο ήσυχες Ευρωπαϊκές πόλεις για τις γιορτινές αποδράσεις

Ποιες είναι οι 10 πιο ήσυχες Ευρωπαϊκές πόλεις για τις γιορτινές αποδράσεις
H εταιρεία μεταφορών αεροδρομίων Taxi2Airport.com μετά από έρευνα της αποκαλύπτει τους 10 λιγότερο αναζητούμενους προορισμούς στην Google για διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Αν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη τουριστών στις γιορτινές αποδράσεις, ανακαλύψτε προορισμούς που είναι στα αζήτητα στην αναζήτηση της Google.
H εταιρεία μεταφορών αεροδρομίων Taxi2Airport.com μετά από έρευνα της αποκαλύπτει τους 10 λιγότερο αναζητούμενους προορισμούς στην Google για διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Για τις γιορτινές αποδράσεις στην Ευρώπη πάντως, ο προορισμός που αναζητείται περισσότερο από τους Βρετανούς είναι η Βαρκελώνη.Η Taxi2Airport.com, έφτιαξε ένα κατάλογο με τις δέκα λιγότερο αναζητούμενες πόλεις για όσους προτιμούν να ανακαλύψουν ένα “θησαυρό” προορισμών για ήσυχες γιορτινές αποδράσεις.
Από τους δέκα προορισμούς οι τέσσερις είναι στην Γερμανία, από δύο σε Ολλανδία και Βέλγιο και από ένας σε Γαλλία και Ιταλία.Οι 10 λιγότερο αναζητούμενοι προορισμοί στην Google για διακοπές Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς
1. Ντόρντρεχτ – Ολλανδία
2. Μπράουνσβαϊγκ – Γερμανία
3. Ερφούρτ – Γερμανία
4. Φάλκενμπουρχ – Ολλανδία
5. Ρούντεσχαϊμ – Γερμανία
6. Μονμπελιάρ – Γαλλία
7. Χασέλ – Βέλγιο
8. Βορμς – Γερμανία
9. Λουβέν λα Νεβ – Βέλγιο
10. Μπρίξεν – Ιταλία

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS