Χρηματιστήριο

ΧΑ: Πιθανή διορθωτική κίνηση λόγω της ψυχολογίας στις διεθνείς αγορές βλέπουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Πιθανή διορθωτική κίνηση λόγω της ψυχολογίας στις διεθνείς αγορές βλέπουν οι αναλυτές
Τα εταιρικά αποτελέσματα θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των επενδυτών διατηρώντας το τζίρο σε ικανοποιητικά επίπεδα 
Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με πιθανή διορθωτική κίνηση λόγω της ψυχολογίας που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού, περιμένουν οι αναλυτές στη σημερινή συνεδρίαση.
Τα εταιρικά αποτελέσματα που δημοσιεύονται θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των επενδυτών και την αξία των συναλλαγών σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Σημειώνεται πως μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύουν αποτελέσματα τρίτου τριμήνου η Eurobank, Εθνική Τράπεζα και η Aegean.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών κρατώντας το βλέμμα της στα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου των τραπεζών.

Eurobank Equities
Για σήμερα η επιδείνωση της κατάστασης στο Χονγκ Κονγκ και η μείωση του ενθουσιασμού σχετικά με την προοπτική μίας εμπορικής συμφωνίας είναι πιθανό να αυξήσουν την επιφυλακτικότητα στις παγκόσμιες αγορές, επηρεάζοντας και την εγχώρια αγορά.

Beta
Η αρνητική ψυχολογία στις αγορές του εξωτερικού ίσως δώσουν αφορμή για διόρθωση στη σημερινή συνεδρίαση καθώς ο γενικός δείκτης είναι κοντά στα υψηλά έτους.
Οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των επενδυτών και θα διατηρήσουν τον ικανοποιητικό τζίρο της αγοράς.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης