Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων ζητά και επιδοτεί ο δήμος Καρπάθου

tags :
Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων ζητά και επιδοτεί ο δήμος Καρπάθου
Ο δήμαρχος Καρπάθου, Ιωάννης Νισύριος, ξεκαθαρίζει ότι ο δήμος “θα εξασφαλίσει την στέγαση της σε ανενεργή Σχολική Μονάδα, όπως επίσης θα αναλάβει για τα πρώτα χρόνια μέρος των λειτουργικών εξόδων της”
Την ίδρυση Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Κάρπαθο, ζητά με έγγραφό του προς τον υφυπουργό Τουρισμού Μάνο Κόνσολα, ο δήμαρχος του νησιού, Ιωάννης Νισύριος.
Και μάλιστα ο δήμαρχος Καρπάθου, ξεκαθαρίζει ότι ο δήμος “θα εξασφαλίσει την στέγαση της σε ανενεργή Σχολική Μονάδα, όπως επίσης θα αναλάβει για τα πρώτα χρόνια μέρος των λειτουργικών εξόδων της”.
Όπως αναφέρει στην επιστολή του “ο Δήμος Καρπάθου στην προσπάθεια του να βοηθήσει τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά κυρίως στην παραμονή και στην επιστροφή των νέων της Καρπάθου για επαγγελματική δραστηριοποίηση στον τουρισμό στον τόπο τους, προτείνει, την ίδρυση και λειτουργία Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Κάρπαθο”.
Δικαιούμαστε καταλήγει η επιστολή “να ζωντανέψει το νησί μας και τους χειμερινούς μήνες με την προσέλκυση και παραμονή φοιτητών στον τόπο μας”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης