Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οι αναφορές για ανακατάληψη του υπογείου της ΑΣΟΕΕ - Η απάντηση του Πανεπιστημίου

tags :
Οι αναφορές για ανακατάληψη του υπογείου της ΑΣΟΕΕ - Η απάντηση του Πανεπιστημίου
Tο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι δεν τελεί υπό κατάληψη, χωρίς όμως να κάνει αναφορά στην επίμαχη αίθουσα του υπογείο
Έντονη φημολογία περί ανακατάληψης του υπογείου της ΑΣΟΕΕ που είχε εκκενωθεί από την αστυνομία -λίγες μόλις ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου- με τη συνδρομή εισαγγελικού λειτουργού, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Open TV, δύο άγνωστοι που κρατούσαν δύο σακούλες κατέβηκαν στο υπόγειο γύρω στις 12:00, έσπασαν το λουκέτο που είχε τοποθετηθεί μετά την αστυνομική επιχείρηση και πλέον βρίσκονται από χθες μέσα.
Μάλιστα, τις πληροφορίες δεν φαίνεται να διέψευσε ούτε ο πρύτανης του ΟΠΑ, ο οποίος δήλωσε στον Σκάι ότι άτομα έσπασαν το λουκέτο από ένα από τα δωμάτια, μπήκαν μέσα έγραψαν συνθήματα και τοποθέτησαν δικό τους λουκέτο.
Πάντως, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι δεν τελεί υπό κατάληψη, χωρίς όμως να κάνει αναφορά στην επίμαχη αίθουσα του υπογείου.
«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών τελεί υπό κατάληψη, σας γνωρίζουμε ότι το Πανεπιστήμιο λειτουργεί κανονικά», τονίζεται στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης