Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

ΙΑΣΩ Παίδων: Ενδοσκοπική θεραπεία της κύστης κόκκυγος με laser στα παιδιά

tags :
ΙΑΣΩ Παίδων: Ενδοσκοπική θεραπεία της κύστης κόκκυγος με laser στα παιδιά
Tο Παιδοχειρουργικό Τμήμα του ΙΑΣΩ Παίδων παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε νεογνά, βρέφη, παιδιά και εφήβους, ηλικίας από 0 έως 18 ετών, με παθήσεις που απαιτούν χειρουργική αντιμετώπιση, σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον
Ένα νέο προηγμένο τρόπο χειρουργικής προσέγγισης για την αποκατάσταση της κύστης κόκκυγος με ενδοσκοπικό Laser εφαρμόζει το Παιδοχειρουργικό Τμήμα του ΙΑΣΩ Παίδων, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στα παιδιά.
Υπό γενική αναισθησία, γίνεται χειρουργική αποκατάσταση μέσω ενδοσκοπίου, με τη χρήση κάμερας, ενδοσκοπικών εργαλείων και laser, με τα οποία είναι δυνατή η πλήρης απομάκρυνση των τριχών και η καταστροφή του τοιχώματος της κύστης.
Όπως αναφέρουν οι κκ. Γεώργιος Περγάμαλης και Αρσένιος Γεωργιάδης, Διευθυντές του Παιδοχειρουργικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων, η μέθοδος EPSiT πλεονεκτεί σημαντικά σε σύγκριση με την κλασσική χειρουργική αποκατάσταση της κύστης κόκκυγος όσον αφορά την απουσία μετεγχειρητικού πόνου, την μείωση του χρόνου επούλωσης και μετεγχειρητικής φροντίδας και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
Δεν διαταράσσεται η καθημερινότητα και η προσωπική υγιεινή (κενώσεις, μπάνιο κ.τ.λ.) των μικρών μας ασθενών και δεν απαιτείται ιδιαίτερη περιποίηση.
Με αυτό τον τρόπο επιστρέφουν κανονικά στις καθημερινές τους δραστηριότητες την επόμενη μέρα χωρίς την μικρότερη επιβάρυνση των ίδιων αλλά και των συγγενών τους.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Παιδοχειρουργικό Τμήμα παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε νεογνά, βρέφη, παιδιά και εφήβους, ηλικίας από 0 έως 18 ετών, με παθήσεις που απαιτούν χειρουργική αντιμετώπιση, σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον.
Στελεχώνεται από Παιδοχειρουργούς με μεγάλη εμπειρία στη Χειρουργική Παίδων και με κατάλληλη εξειδίκευση στα μεγαλύτερα κέντρα του εξωτερικού, καλύπτοντας τη θεραπεία ολόκληρου του φάσματος των συγγενών ανωμαλιών και επίκτητων παθήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης