ΝΔ κατά Τσίπρα: Επιχειρεί καπηλεία της διαδήλωσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΝΔ κατά Τσίπρα: Επιχειρεί καπηλεία της διαδήλωσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Τα πράγματα αλλάζουν, υπάρχει πολιτική βούληση και επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων αναφέρει η ΝΔ
Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με αφορμή σημερινή ανάρτηση του για τη διαδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου εξαπολύει η ΝΔ, η οποία τον κατηγορεί ότι επιχειρεί να καπηλευθεί τη διαδήλωση.
«Για την καπηλεία που επιχειρεί με τον αντικυβερνητικό χαρακτήρα που προσπαθεί να δώσει ο κ. Τσίπρας στο συλλαλητήριο για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τον προκαλούμε να οργανώσει ο ίδιος μια αντικυβερνητική διαδήλωση για να δούμε πόσους θα μαζέψει.
Οι πολίτες νιώθουν ανακουφισμένοι επειδή η χθεσινή πορεία έληξε ειρηνικά, δίχως επεισόδια και χωρίς τη βροχή από μολότοφ που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Τα πράγματα αλλάζουν.
Υπάρχει πλέον πολιτική βούληση κι επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.
Σημειώνεται πως σε σημερινή του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ.Τσίπρας κάνει λόγο για την πρώτη, μεγάλη, μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση μόλις τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές.
«Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στην πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, την καταστολή αλλά και στην ολομέτωπη επίθεση των ιδεολογικών μηχανισμών του νέου “επιτελικού” κράτους στη δημοκρατική συλλογική μνήμη και συνείδηση του λαού μας.
Οι αντιδράσεις τους σήμερα, στις ανακοινώσεις και στα πρωτοσέλιδά τους, δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν.
Ορθώς θα έλεγα, γιατί είχαν στήσει σκηνικό πολέμου με “μπαχαλάκηδες”, αλλά ξαφνικά χθες τους προέκυψε η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές.
Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν.
Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά» αναφέρει στην ανάρτηση του στο Facebook ο κ.Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS