«Επίσκεψη» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γεωργιάδη - Κυβέρνηση: Αντιδημοκρατική επίθεση

«Επίσκεψη» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γεωργιάδη - Κυβέρνηση: Αντιδημοκρατική επίθεση
Τα μέλη της αναρχικής ομάδας πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι του κ. Γεωργιάδη
Αντιεξουσιαστές της ομάδας Ρουβίκωνα προχώρησαν σε παρέμβαση στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ενέργεια την οποία αποδοκίμασε η κυβέρνηση δια του Στέλιου Πέτσα.
Τα μέλη της αναρχικής ομάδας πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι του κ. Γεωργιάδη, στα οποία αναγραφόταν μήνυμα κατά του φασισμού και της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Γεωργιάδης - Ρουβίκωνας

Πέτσας: Φασιστική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα

Αντιδημοκρατική, τραμπούκικη και φασιστική χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την επίθεση με τρικάκια από τον Ρουβίκωνα στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης 'Αδωνι Γεωργιάδη.
«Το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης 'Αδωνι Γεωργιάδη δέχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα.
Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση» δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας.
Πρόσθεσε ακόμη πως «οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται.
Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της».


Γεωργιάδης: Δεν τους φοβόμαστε

Στην παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του αντέδρασε και ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης τονίζοντας, πως  δεν τους φοβάται.
«Κυριακή πρωί επέλεξαν να επιτεθούν στο σπίτι μου, φωνάζοντας και πετώντας τρικάκια. Η οικία αποτελούσε και αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς , σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: ‘’δεν πυροβόλησαν κιόλας..’’, ότι μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου. Δεν τους φοβόμαστε!»

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS