Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στη Λαμία ο Πατούλης - Παραβρέθηκε στην τελετή της Ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών

Στη Λαμία ο Πατούλης - Παραβρέθηκε στην τελετή της Ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Συμεών
«Ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδος είναι ένας άξιος και φωτισμένος ποιμενάρχης με διορατικότητα και ευαισθησία στον ανθρώπινο πόνο», δήλωσε ο Γ. Πατούλης
Παρουσία του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, των Αρχών, Ιεραρχών και πιστών πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 16/11 στη Λαμία η τελετή της Ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών.
Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, η πρώην υπηρεσιακή Πρωθυπουργός Β. Θάνου, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φ. Γεννηματά, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ν. Κεραμέως, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης, ο πρώην υφυπουργός Γ. Μπαλάφας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φ. Σπανός, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης, κ.α.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης έχει συνεργαστεί στενά με τον κκ. Συμεών σε επίπεδο ανθρωπιστικών δράσεων.
Image
Με αφορμή την ενθρόνιση ο κ. Πατούλης δήλωσε ότι «ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδος είναι ένας άξιος και φωτισμένος ποιμενάρχης με διορατικότητα και ευαισθησία στον ανθρώπινο πόνο.
Είμαι βέβαιος ότι η έλευσή του θα  λαμπρύνει τον επισκοπικό θρόνο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.
Για μένα είναι ένας πολύ καλός φίλος και ποιμενάρχης με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί σε επίπεδο υλοποίησης σημαντικών ανθρωπιστικών δράσεων.
Η συνεργασία μας ήταν πάντα άκρως επιτυχημένη και με σημαντικά αποτελέσματα ορατά στην κοινωνία και τους πολίτες.
 Είμαι βέβαιος ότι με την πλούσια διοικητική και θεολογική του εμπειρία και από τη νέα του θέση θα συνεχίσει το εποικοδομητικό του έργο προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στην κοινωνία.
Του εύχομαι ειλικρινά και ολόψυχα, επιτυχή πορεία και δημιουργική ποιμαντορία.
Εύχομαι να συνεχίσει ο Θεός να του δίνει δύναμη για να προσφέρει στον κόσμο».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης