Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απέλυσε από... Twitter την πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ουκρανία ο Trump

Απέλυσε από... Twitter την πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ουκρανία ο Trump
Η Yovanovic κατέθετε στην επιτροπή που εξετάζει την ενδεχόμενη παραπομπή του κι ο Trump της «τιτίβιζε» την... απόλυσή της
Την ώρα που η πρώην πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ουκρανία Marie Yovanovic κατέθετε ενώπιον της επιτροπής του Κογκρέσου που ερευνά το ενδεχόμενο παραπομπής του προέδρου Donald Trump, ο ίδιος δημοσίευε στο Twitter την απόλυσή της καταφερόμενος εναντίον της σε μια σειρά αναρτήσεων.
Μεταξύ άλλων, ο Donald Trump έγραψε ότι «απ’ όπου κι αν πέρασε η MarieYovanovic τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα», ενώ σημείωσε ότι «είναι απόλυτο δικαίωμα του Αμερικανού προέδρου να διορίζει πρέσβεις».
«Ξεκίνησε στη Σομαλία και κοιτάξτε πώς αυτό κατέληξε» συμπλήρωσε ο μεγιστάνας, την ώρα που η Yovanovic υπερασπίζεται τα διαπιστευτήριά της, ως διπλωμάτισσα καριέρας που έδωσε μάχη κατά της διαφθοράς στην Ουκρανία.
Μάλιστα, στην κατάθεσή της ενώπιον της επιτροπής και ερωτηθείσα σχετικά με την επίθεση Trump εναντίον της μέσω Twitter, η MarieYovanovic απάντησε ότι όπου κι αν υπηρέτησε, στα χρόνια της καριέρας της, βελτίωσε την κατάσταση, ενώ υπογράμμισε ότι οι επιθέσεις του μεγιστάνα προκαλούν μεγάλο τρόμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης