Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Eurolife ERB: «Τι έχει αξία για σένα;» η νέα καμπάνια του Ομίλου

tags :
Eurolife ERB: «Τι έχει αξία για σένα;» η νέα καμπάνια του Ομίλου
Η νέα καμπάνια εστιάζει στην αυθεντικότητα που βρίσκεται πίσω από ό,τι μας εμπνέει και στην αισιοδοξία για όλα αυτά που μπορούμε να καταφέρουμε
Ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB λανσάρει από σήμερα καμπάνια επικοινωνίας, με τίτλο «Τι έχει αξία για σένα;», έχοντας ως στόχο να υπενθυμίζει σε κάθε άνθρωπο όλες τις αξίες και τις επιδιώξεις που τον παρακινούν καθημερινά.
Η νέα καμπάνια εστιάζει στην αυθεντικότητα που βρίσκεται πίσω από ό,τι μας εμπνέει και στην αισιοδοξία για όλα αυτά που μπορούμε να καταφέρουμε.
Αποτελούμενη από έξι ιστορίες, η καμπάνια «Τι έχει αξία για σένα;» παρουσιάζει την ώρα που κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές ανακαλύπτει αυτό που έχει σημασία και αξία για τη ζωή του.
- Μια μητέρα που απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο με την οικογένειά της.
- Ένα μικρό αγόρι που παίζει αδέξια τις πρώτες του νότες σε ένα πιάνο.
- Ένας νέος επαγγελματίας που σχεδιάζει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
- Μια ομάδα νέων καλλιτεχνών που παρεμβαίνουν εικαστικά στην πόλη.
- Ένας νέος άνδρας που ανακαλύπτει τη στιγμή που γεννιέται το «θέλω» του.
- Μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας που απολαμβάνει ένα ηλιόλουστο μεσημέρι στην αυλή της.
Μέσα από τις ζωές των πρωταγωνιστών της, η καμπάνια αφηγείται το σκοπό μιας ασφαλιστικής που ασφαλίζει όλα όσα έχουν αξία για τον καθένα μας ξεχωριστά, το σκοπό του ασφαλιστικού ομίλου Eurolife ERB.
Mε ειλικρινή συνεργασία, αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνέπεια, ο Όμιλος Eurolife ERB βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων, ενθαρρύνοντάς τους να πραγματοποιούν τις επιδιώξεις και τα θέλω τους.
Η νέα καμπάνια έρχεται να μας μιλήσει για ό,τι έχει αξία για τη ζωή μας, με έναν τρόπο φρέσκο και διαφορετικό. Πιο αυθεντικό, πιο ανθρώπινο.
Ο Όμιλος Eurolife ERB, μέλος της Fairfax Financial Holdings Limited, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και υποστηρίζει κάθε άνθρωπο που θέλει να ζει τη ζωή που επιθυμεί.
Με την πολυετή εμπειρία του, το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων του και τη συνεργασία του με τη Eurobank και ένα δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε ολόκληρη τη χώρα, είναι σε θέση να αφουγκράζεται τις ανάγκες των ανθρώπων που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες του και να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του.
Η καμπάνια «Τι έχει αξία για σένα;» αφηγείται αυτήν ακριβώς την υπόσχεση.
Κάθε φορά που αποδεσμευόμαστε από εκείνα που ορίζουν την καθημερινότητά μας και παίρνουμε λίγο χρόνο να σκεφτούμε όλα αυτά που μας εμπνέουν, όλα αυτά που έχουν αξία για εμάς τους ίδιους, τότε μόνο μπορούμε να αντιληφθούμε όλα εκείνα που είμαστε σε θέση να καταφέρουμε.
Για να δείτε το video της καμπάνιας, πατήστε εδώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης