Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κανονικότητα των ωμών παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη είναι η κανονικότητα της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κανονικότητα των ωμών παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη είναι η κανονικότητα της ΝΔ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή του Μ. Σαλμά
«Η κανονικότητα των ωμών παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη είναι η κανονικότητα της ΝΔ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ, Μάριου Σαλμά, σε υπόθεση που τον αφορά.
 «Πιστεύαμε ότι το θράσος της ΝΔ εξαντλήθηκε στην προσπάθειά της να πείσει την ελληνική κοινωνία ότι  το σκάνδαλο Novartis δεν είναι σκάνδαλο αλλά σκευωρία.
Κάναμε λάθος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει πως «η καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για ωμή παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ, Μάριου Σαλμά, ο οποίος απαίτησε τηλεφωνικά από Δικαστή και Εισαγγελέα "την επίσπευση της εκκρεμούς δικαστικής υπόθεσης που τον αφορά", επιβεβαιώνει ποια είναι η αντίληψη της ΝΔ για τη διάκριση των εξουσιών».
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «σήμερα όλοι καταλαβαίνουν ποια είναι η κανονικότητα της ΝΔ στην οποία επέστρεψε ο τόπος.
Η κανονικότητα της αυθαιρεσίας και των ωμών παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη, η κανονικότητα του κράτους της Δεξιάς».
 «Σε μια χώρα της ΕΕ που δεν προσομοιάζει με την Ουγγαρία του Όρμπαν, θα αναμέναμε το αυτονόητο: Μετά την καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ο Πρωθυπουργός σήμερα κιόλας να ζητήσει την παραίτηση του βουλευτή του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης