ΚΙΝΑΛ για επιστολή Τσίπρα για το άρθρο 86: Επιχειρεί έναν ακόμα αντιπερισπασμό

ΚΙΝΑΛ για επιστολή Τσίπρα για το άρθρο 86: Επιχειρεί έναν ακόμα αντιπερισπασμό
Σε κανένα σημείο η Συνταγματική Αναθεώρηση δεν επηρεάζει τη διαδικασία της δικαστικής έρευνας για τη Novartis αναφέρει το ΚΙΝΑΛ
Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την επιστολή που απέστειλε στον Ευρυπίδη Στυλιανίδη, πρόεδρο της Επιτροπής Συνταγματικής Αναθεώρησης της Βουλής σχετικά με το άρθρο 86 του Συντάγματος εξαπολύει το ΚΙΝΑΛ, το οποίο κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί έναν ακόμα αντιπερισπασμό.
«Ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος μπροστά στην πλήρη αποκάλυψη του παραδικαστικού κυκλώματος και που έδρασε στην υπόθεση Novartis (αλλά και των πολιτικών καθοδηγητών του) επιχειρεί ένα ακόμη αντιπερισπασμό.
Μετά την συνειδητή παρακώλυση του έργου της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής, αποστέλλει σήμερα επιστολή, με την οποία επιχειρεί να υπονομεύσει την διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος, σε ένα κρίσιμο και ευαίσθητο θέμα όπως αυτό της ποινικής ευθύνης Υπουργών (άρθρο 86 του Συντάγματος).
Γνωρίζει βέβαια πολύ καλά πως αυτή η Συνταγματική Αναθεώρηση δεν επηρεάζει σε κανένα σημείο την διαδικασία της δικαστικής έρευνας για την Novartis.
Αλλά αδίστακτα και κυνικά προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, ενορχηστρώνοντας ακόμη μια άθλια ενέργεια εις βάρος του Κοινοβουλευτισμού.
Συνεχίζει τον δρόμο του φθηνού λαϊκισμού την ώρα μάλιστα που στη Βουλή διαμορφώνεται ευρεία συναίνεση για την ουσιαστική κατάργηση των Υπουργικών προνομίων.
Ας κατανοήσει πως τα κόλπα τελείωσαν.
Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί…» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS