Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΙΑΣΩ: Βράβευση αριστείας για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

tags :
ΙΑΣΩ: Βράβευση αριστείας για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Οι διακρίσεις βασίστηκαν σε αυστηρά οικονομικά κριτήρια, μεταξύ των οποίων, η κερδοφορία, οι επενδύσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ερευνητικά προγράμματα
Το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας “SALUS INDEX AWARDS 2019” απέσπασε ο όμιλος ΙΑΣΩ, για τον άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό του και τις εντατικές του δράσεις σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Ο Όμιλος ΙΑΣΩ διακρίθηκε ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά.
Η ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας “SALUS INDEX 2019” διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne Hotel Athens.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.
Βραβεύτηκαν εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας και σημαίνουσες προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου που διακρίθηκαν με τις επιστημονικές τους επιδόσεις.
Οι διακρίσεις βασίστηκαν σε αυστηρά οικονομικά κριτήρια, μεταξύ των οποίων, η κερδοφορία, οι επενδύσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ερευνητικά προγράμματα.
Το βραβείο παρέλαβε η κα Χριστίνα Κοροβέση, Head of Marketing ΙΑΣΩ από τον κ. Θεόδωρο Γιαρμενίτη, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων και αντιπροσώπων καλλυντικών και αρωμάτων.

Image

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης