Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ενέργεια και περιβάλλον στις συναντήσεις Μητσοτάκη με το ιταλικό Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και TERNA SpA

Ενέργεια και περιβάλλον στις συναντήσεις Μητσοτάκη με το ιταλικό Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και TERNA SpA
Σε πολύ θετικό κλίμα η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου
Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία του Ιταλικού Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (CDP) και της ΤΕRNA SpA, (ανεξάρτητου διαχειριστή μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος) στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως αναφέρεται, στη συνάντηση έγινε εκτεταμένη ανταλλαγή απόψεων για όλο το φάσμα των θεμάτων που αφορούν την ενέργεια και το περιβάλλον, ενώ διερευνήθηκαν οι δυνατότητες για συνέργειες και πρωτοβουλίες ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.
Σημειώνεται πως στις 26 Νοεμβρίου ο κ.Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Ρώμη, όπου θα έχει και συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογο του Giuseppe Conte.
Στη συνάντηση έδωσαν το παρών ο πρεσβευτής της Ιταλίας στην Ελλάδα, Efisio Luigi Marras, ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής του Ιταλικού Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (CDP), Fabrizio Palermo, ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της ΤΕRNA SpA, Luigi Ferraris, ο επικεφαλής σύμβουλο Επενδύσεων του Ιταλικού Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (CDP), Pierpaolo Di Stefano και ο επικεφαλής των Σχέσεων Εξωτερικού και Βιωσιμότητας της TERNA SpA, Luca Torchia.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης