Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες εάν δεν τους αρέσει η Ελλάδα ας εγκατασταθούν σε μια από τις 57 όμορφες μουσουλμανικές χώρες

Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες εάν δεν τους αρέσει η Ελλάδα ας εγκατασταθούν σε μια από τις 57 όμορφες μουσουλμανικές χώρες
Θέσετε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση, μόνο μία φορά: Γιατί είναι καλύτερα εδώ στην Ελλάδα, από το μέρος από όπου έρχεστε;
«Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να προσαρμοστείτε στην Ελλάδα, τα έθιμα, τις παραδόσεις της και τον τρόπο ζωής της, επειδή εσείς την επιλέξατε για να μεταναστεύσετε.
Οι Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να ενσωματωθούν και να μάθουν να ζουν στην Ελλάδα.
Πρέπει να κατανοήσουν ότι αυτοί πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο ζωής και όχι οι Έλληνες που τόσο γενναιόδωρα τους υποδέχτηκαν.
Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβετε ότι οι Έλληνες δεν είμαστε ούτε ρατσιστές ούτε ξενοφοβικοί.
Η Ελλάδα έχει δεχθεί πολλούς μετανάστες πριν από εσάς τους μουσουλμάνους, (ενώ σ’εσάς αυτό δεν ισχύει, δεδομένου ότι οι μουσουλμανικές χώρες δεν αποδέχονται μη-μουσουλμάνους μετανάστες).
Ακριβώς όπως και τα άλλα έθνη, οι Έλληνες δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την ταυτότητά τους ή την κουλτούρα τους.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα φιλόξενη και είναι οι κάτοικοι που σας υποδέχονται και εγώ επίσης.
Τέλος, θα πρέπει να καταλάβετε ότι στην Ελλάδα με τις ορθόδοξες χριστιανικές ρίζες της, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, οι εκκλησίες και θρησκευτικές γιορτές, θα πρέπει και θα παραμείνουν ως έχουν.
Η Ελληνική Δημοκρατία έχει δικαίωμα να αρνηθεί κάθε παραχώρηση προς το Ισλάμ και τη Σαρία.
Για τους Μουσουλμάνους οι οποίοι διαφωνούν με την εκκοσμίκευση και δεν αισθάνονται άνετα στον Ελλάδα, υπάρχουν 57 όμορφες μουσουλμανικές χώρες στον κόσμο, οι περισσότερες από αυτές αραιοκατοικημένες και έτοιμες να τους υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες ακόμη και με όπλα, σύμφωνα με τον τρόπο της Σαρία.
Αν φύγατε από τη χώρα σας για την Ελλάδα, και όχι για άλλες μουσουλμανικές χώρες, είναι επειδή έχετε σκεφτεί ότι η ζωή είναι καλύτερη εδώ στην Ελλάδα.
Εμείς λοιπόν δεν θα σας αφήσουμε να σύρετε την Ελλάδα μέχρι το επίπεδο των εν λόγω 57 χωρών.
Θέσετε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση, μόνο μία φορά:
Γιατί είναι καλύτερα εδώ στην Ελλάδα, από το μέρος από όπου έρχεστε;
«Η καντίνα με το χοιρινό στο μενού και τις χοιρινές μπριζόλες», είναι μέσα στην απάντηση.
Εάν ήρθατε στην Ελλάδα με την ιδέα ότι θα μας εκτοπίσετε και με την επέκτασή σας τελικά θα καταλάβετε ή θα αναλάβετε τη χώρα, θα πρέπει να πακετάρετε τα πράγματά σας και να πάτε πίσω τώρα, στη χώρα από όπου ήρθατε.
Δεν υπάρχει χώρος για εσάς και τις ιδέες σας στην χώρα μας».

Άρθρο του Δημήτρη Καμμένου
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης