Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Ιστορία πολιτικό – οικονομικής σκευωρίας η υπόθεση της Novartis

Λοβέρδος: Ιστορία πολιτικό – οικονομικής σκευωρίας η υπόθεση της Novartis
Όσοι έχουν επιλέξει το ρόλο του υπερασπιστή μιας παραδικαστικής σκευωρίας θα μπλέξουν πολιτικά και ηθικά είπε ο κ.Λοβέρδος
Ιστορία πολιτικό-οικονομικής σκευωρίας χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υποστήριξε ότι όσοι έχουν επιλέξει τον ρόλο του υπερασπιστή μιας παραδικαστικής σκευωρίας θα μπλέξουν και πολιτικά και ηθικά.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και κληθείς να σχολιάσει το έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα και που αναφέρει ότι δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που ενοχοποίησαν τα πολιτικά πρόσωπα είναι τα ίδια ακριβώς πρόσωπα με τους μάρτυρες που προτάθηκαν από δικηγορικό γραφείο για κατάθεση στις ΗΠΑ, ο κ.Λοβέρδος  υποστήριξε ότι «νομικά ό,τι λένε αυτοί οι άνθρωποι με τις κουκούλες είναι άκυρο».
«Έπρεπε να φτάσουμε στον Οκτώβριο για να το ομολογήσουν οι ίδιοι οι εισαγγελείς που είχαν παρανόμως δεχτεί την ιδιότητα του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος σε ανθρώπους που είχαν προσδοκία οικονομικού οφέλους, κάτι που το άρθρο 47β του καινούργιου κώδικα ποινικής δικονομίας και το άρθρο 45 β του παλιού κώδικα ποινικής δικονομίας απαγόρευε.
Συνεπώς είναι τόσο πολύ σαφή τα πράγματα που σας υπόσχομαι ότι όταν ξεκινήσει η προανακριτική επιτροπή θα τρίβετε τα μάτια σας» τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης