Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: H ΝΔ πρέπει να ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία - Το 2015 τα ταμεία ήταν άδεια

Παππάς: H ΝΔ πρέπει να ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία - Το 2015 τα ταμεία ήταν άδεια
Αντί να μιλά για σκευωρία η ΝΔ στην υπόθεση Novartis ας αφήσει τη δικαιοσύνη χωρίς να φοβίζει τους εισαγγελικούς λειτουργούς
H ΝΔ θα πρέπει να ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στην οποία παρέλαβε την οικονομία» υπογραμμίζει ο πρώην υπουργός Νίκος Παππάς υπογραμμίζοντας ότι «μετά από 10 τρίμηνα ανάπτυξης το ελατήριο είχε ήδη εκτιναχθεί».
«Το 2015 παραλάβαμε άδεια ταμεία και εκτροχιασμένους στόχους περί ανάπτυξης και πλεονασμάτων. Σήμερα η οικονομία κινείται με κεκτημένη ταχύτητα από την περίοδο της δικής μας διακυβέρνησης»
Σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ, ο Ν. Παππάς αναφέρθηκε στην υπόθεση NOVARTIS, στην οικονομία αλλά και στα νέα μέτρα για το άσυλο που έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Αναφερόμενος στην υπόθεση NOVARTIS και στην επιμονή της ΝΔ στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Παύλο Πολάκη υπογράμμισε :
«Η επιμονή της ΝΔ στην εξαίρεση των δύο βουλευτών μας είναι και ανήκουστη κοινοβουλευτικά και ύποπτη χρονικά. Αν το δούμε σχηματικά: Είναι δυνατόν μια ομάδα, επειδή παίζει στην έδρα της, να επιβάλει τη σύνθεση της φιλοξενούμενης ομάδας; Βρισκόμαστε ενώπιον της εξέτασης κρίσιμων μαρτύρων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τα συγκεκριμένα στελέχη με βάση τις απολύτως λογικές προβλέψεις του κανονισμού. Το μόνο που πετυχαίνει η ΝΔ είναι να αυξάνει την καχυποψία των πολιτών για το αν πράγματι θέλει ή όχι να ρίξει φως στην υπόθεση Novartis»
και συμπληρώνει :
«Το σκάνδαλο Novartis είναι το μεγάλο «κόλπο» της υπερτιμολόγησης των τιμών του φαρμάκου, ώστε να ευνοηθεί μια πολυεθνική εταιρεία σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.
Αντί να μιλά για «σκευωρία» η ΝΔ, ας αφήσει να αποδοθεί δικαιοσύνη χωρίς να φοβίζει τον «νοικοκύρη» ή τους εισαγγελικούς λειτουργούς».
Αναφερόμενος στο άσυλο ο Ν. Παππάς υποστηρίζει πως «οι ρυθμίσεις που έφερε η ΝΔ για το άσυλο εκτός από ιδεοληπτικές, θα αποδειχθούν και αναποτελεσματικές».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης