Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εθνική Ασφαλιστική: 600 γυναίκες σε δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη καρκίνου του μαστού

Εθνική Ασφαλιστική: 600 γυναίκες σε δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη καρκίνου του μαστού
Εξακόσιες γυναίκες είχαν την ευκαιρία να υποβληθούν σε δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού, από 18 εξειδικευμένους επιστήμονες
Αρωγός μιας εξαιρετικά σημαντικής πρωτοβουλίας της Πανελλήνιας Εταιρείας Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη» στάθηκε για άλλη μια φορά η Εθνική Ασφαλιστική, ως μεγάλος χορηγός του περιπτέρου δωρεάν ψηλάφησης μαστού που διοργανώθηκε στον σταθμό μετρό Συντάγματος για το κοινό, στις 10 και στις 11 Οκτωβρίου.
Εξακόσιες γυναίκες από 18 έως 84 ετών -με αξιοσημείωτη τη συμμετοχή της ηλικιακής ομάδας 18-29 ετών- είχαν την ευκαιρία να υποβληθούν σε δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού, από 18 εξειδικευμένους επιστήμονες που εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, με τη βοήθεια 18 εθελοντριών νοσηλευτριών του Ερυθρού Σταυρού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης, προστέθηκε και η ενημέρωση του ανδρικού κοινού για τον καρκίνο του προστάτη από ομάδα ανδρολόγων-ουρολόγων.
Η Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, σκοπός της οποίας είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση του ελληνικού κοινού για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης (αυτοδιάγνωση/μαστογραφία) του καρκίνου του μαστού.
Η Εθνική Ασφαλιστική, πρωτοπόρος στην προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών στον χώρο της ασφαλιστικής αγοράς, υποστηρίζει θερμά δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν την ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας, στο πλαίσιο των διαχρονικών αξιών που διέπουν την πολύχρονη διαδρομή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης