Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης με τις τράπεζες στο επίκεντρο περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης με τις τράπεζες στο επίκεντρο περιμένουν οι αναλυτές
Το επενδυτικό ενδιαφέρον που εντοπίστηκε στο τέλος της χθεσινής (29/10) συνεδρίασης ίσως να έχει συνέχεια σήμερα αναφέρουν οι αναλυτές
Συσσώρευση με τις τράπεζες στο επίκεντρο αναμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση.
Το επενδυτικό ενδιαφέρον που εντοπίστηκε στο τέλος της χθεσινής (29/10) συνεδρίασης ίσως να έχει συνέχεια σήμερα αναφέρουν οι αναλυτές, αν και περιμένουν διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης.
Στο επίκεντρο θα παραμείνει η μετοχή της Coca Cola, λόγω των σημαντικών ρευστοποιήσεων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα και έχουν φέρει τη μετοχή να έχει μηδενική απόδοση από την αρχή του έτους έναντι +42,4% του γενικού δείκτη.
Από τις εταιρείες μικρότερων κεφαλαιοποιήσεων η ανακοίνωση της Τεχνικής Ολυμπιακής ότι προχωρά σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με ένα ενδιαφερόμενο ίσως φέρει τη μετοχή στο επίκεντρο.

Euroxx
Περιμένουμε το χθεσινό επενδυτικό ενδιαφέρον στις τράπεζες που εκδηλώθηκε προς το κλείσιμο να δώσει τον τόνο στη σημερινή συνεδρίαση.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε οι επενδυτές να τηρήσουν στάση αναμονής ενόψει της συνάντησης της FED, αναζητώντας στοιχεία για την πολιτική της.
Σε αυτή τη βάση περιμένουμε η αγορά να παραμείνει σε συσσώρευση.

Beta
Η αναμονή μίας ακόμη αναβάθμισης από την DBRS σε συνδυασμό με την αναβάθμιση από την S&P την περασμένη Παρασκευή θα δώσουν τον τόνο στη σημερινή συνεδρίαση με τις τραπεζικές μετοχές να είναι στο επίκεντρο.
Η συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με θετικό κλείσιμο σε λίγο υψηλότερα επίπεδα είναι το πιο πιθανό σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης