Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θα κατέβει στις προεδρικές εκλογές του 2020 η Hillary Clinton;

Θα κατέβει στις προεδρικές εκλογές του 2020 η Hillary Clinton;
«Η Hillary Clinton θεωρεί ότι αποστολή της είναι να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ», αναφέρει πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου
Ο πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Bill Clinton, Dick Morris, θεωρεί ότι η Hillary Clinton σκέφτεται σοβαρά να μπει στον αγώνα για την προεδρία του 2020, επειδή θεωρεί η ίδια πως «ο Θεός την έβαλε στη γη για να γίνει πρόεδρος».
Ο Morris έκανε αυτό το σχόλιο κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του δισεκατομμυριούχου της Νέας Υόρκης, Ιωάννη Κατσιματίδη.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι δύο άνδρες μίλησαν για το «φάντασμα της Hillary», το οποίο θα στοιχειώσει τις εκλογές του 2020.
«Έχει την αίσθηση ότι έχει το δικαίωμα να το κάνει, αισθάνεται υποχρεωμένο να το κάνει, αισθάνεται ότι ο Θεός την έβαλε στη Γη για να το κάνει, αλλά διστάζει γιατί συνειδητοποιεί ότι η χρονική στιγμή είναι κακή», καθώς η ίδια κάνει πίσω εξαιτίας των σκανδάλων του συζύγου της.
Ο Morris προσθέτει ότι σκέφτεται ότι η Hillary Clinton περιμένει μια ευκαιρία να μπεί στον αγώνα, αλλά ότι θέλει ο Biden να τερματίσει την προεκλογική του εκστρατεία για να «αποφευχθεί αυτό που σχεδόν σίγουρα θα είναι μια από τις πιο καταστροφικές επανεκκινήσεις στη σύγχρονη ιστορία».
«Πρέπει να περιμένει μέχρι να παραιτηθεί ο Biden γιατί είναι προφανώς ο επόμενος στην κατεύθυνση για αυτό, και αν απομακρυνθεί, υπάρχει ένα άνοιγμα γι 'αυτήν», δήλωσε ο Morris κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Μην κάνετε λάθος, το θέλει», πρόσθεσε, «Σχεδιάζει το θέμα και θα κάνει ό, τι μπορεί για να το πετύχει».
Οι αναφορές περί κλονισμένης υγείας της Hillary Clinton πληθαίνουν ειδικά μετά τις φήμες για κατάρρευσή της στην επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου.
Ακόμη κι αν η Clinton όμως κατέβει για υποψήφια, θα αντιμετωπίσει ακόμη ένα εμπόδιο: την αμερικανική αριστερά, η οποία κυριαρχεί όλο και περισσότερο στο Δημοκρατικό Κόμμα.
«Το ερώτημα είναι: Υπάρχουν αρκετοί μετριοπαθείς για να νικήσουν την Elizabeth Warren;», τόνισε ο Morris.

Παρ' όλα αυτά, οι στοιχηματικές αγορές τοποθετούν ψηλά στο παιχνίδι την Clinton.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης