Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πιέσεις για το πετρέλαιο εν αναμονή ΗΠΑ και Κίνας - Στο -0,73% και τα 61,12 δολ. ανά βαρέλι το Brent

Πιέσεις για το πετρέλαιο εν αναμονή ΗΠΑ και Κίνας - Στο -0,73% και τα 61,12 δολ. ανά βαρέλι το Brent
Το αμερικανικό αργό σημείωσε απώλειες της τάξεως του -0,66%
Πτώση σημείωσε σήμερα Τρίτη (29/10) το πετρέλαιο, διευρύνοντας τις απώλειες των προηγούμενων ημερών, παρά τις αναφορές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα βρίσκονται κοντά στο να ολοκληρώσουν την πρώτη φάση της εμπορικής συμφωνίας.
Ειδικότερα, το προθεσμιακό συμβόλαιο Δεκεμβρίου 2019 για το Brent υποχώρησε κατά -0,73% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 61,12 δολ. ανά βαρέλι, την ίδια στιγμή που το προθεσμιακό συμβόλαιο Νοεμβρίου 2019 για το αμερικανικό αργό σημείωσε απώλειες της τάξεως του -0,66% στα 55,44 δολ. ανά βαρέλι.
Image
Όπως ανέφερε η Εμπορική Αντιπροσωπεία των ΗΠΑ, η Ουάσιγκτον εξετάζει περαιτέρω εξαιρέσεις στους δασμούς των κινεζικών προϊόντων, ενώ οι δύο πλευρές αναμένεται να ολοκληρώσουν επίσημα την πρώτη φάση της εμπορικής συμφωνίας τον ερχόμενο μήνα στη Χιλή.
Image
Παράλληλα, οι επενδυτές αναμένουν τα προκαταρκτικά στοιχεία για τα αποθέματα αμερικανικού αργού στις ΗΠΑ, τα οποία θα δημοσιευθούν αργότερα εντός της ημέρας, με τους αναλυτές να προβλέπουν ότι θα σημειωθεί άνοδος κατά 700 χιλ. βαρέλια.
Σημειώνεται ότι αύριο (30/10) η Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας θα δημοσιεύσει τα επίσημα στοιχεία που σχετίζονται με τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης