Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Μέχρι την άνοιξη θα αποδώσουν οι κινήσεις της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό

Πέτσας: Μέχρι την άνοιξη θα αποδώσουν οι κινήσεις της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό
Ψεύτικη η δήλωση Cavusoglu, σύμφωνα με τον Στ. Πέτσα
«Το μεταναστευτικό είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα» δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,  Στ. Πέτσας, ο οποίος χαρακτήρισε ψεύτικη τη δήλωση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, M. Cavusoglu, «η Ελλάδα πυροβολεί και βυθίζει βάρκες με πρόσφυγες στο Αιγαίο».
«Είναι ψεύτικη δήλωση, δεν υπάρχει τίποτα που να τη στηρίζει.
Αν ενοχλεί κάποιους ότι φυλάσσουμε τα σύνορα μας, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, εμείς θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας, προσθέτοντας πως το βασικό ζητούμενο είναι να ελέγξει η Τουρκία τους διακινητές στην επικράτειά της όχι να απειλεί ότι θα στείλει στην Ελλάδα και την Ευρώπη χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες.
Για το μεταναστευτικό, επεσήμανε ότι  Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι το πρόβλημα δεν είναι επικοινωνιακό και ο συντονισμός όλων των φορέων της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα δεν είναι θέμα μιας εβδομάδος.
Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στοχεύει ώστε να υπάρξουν μειωμένες ροές μέσα στο χειμώνα και να αυξηθεί ταυτόχρονα ο αριθμός επιστροφών κάτι το οποίο «δεν γινόταν στο παρελθόν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».
Ανέφερε δε, πως  η κυβέρνηση χρειάζεται ένα διάστημα μέχρι την άνοιξη ώστε να έχουν αποδώσει όλες της οι κινήσεις.
Περαιτέρω, ο κ. Πέτσας δήλωσε «εμάς μας χαρακτηρίζει η συνέπεια» και «χρήματα θα πάρουν όλοι οι Έλληνες καθώς η κυβέρνηση νοιάζεται για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις» , σημειώνοντας ότι η μεσαία τάξη επωφελείται από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, τη μείωση των συντελεστών και τα κίνητρα για την ανάπτυξη.
Συγκρίνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη με την κυβέρνηση Τσίπρα, σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας έπαιρνε μέτρα λόγω της αναξιοπιστίας του.
 «Κάθε χρόνο και χωρίς να υπάρχει λόγος είχαμε υπέρβαση των στόχων για να τα μοιράζει ο κ. Τσίπρας ως Άγιος Βασίλης των Χριστουγέννων. Εμείς θέλουμε να μην παίρνει η κυβέρνηση χρήματα από την τσέπη των πολιτών», τόνισε χαρακτηριστικά.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης