Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπογδάνος (ΝΔ): Έχει φάει πολλή λάσπη και χολή ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μπογδάνος (ΝΔ): Έχει φάει πολλή λάσπη και χολή ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δύσκολο να είσαι Παναγία στις διατυπώσεις σου όταν υπάρχει αυτή η ένταση λάσπης τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει φάει πολλή λάσπη και διαβολή όλα αυτά τα χρόνια διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης για πιθανό χρηματισμό των Τσίπρα και Πολάκη στην υπόθεση της Novartis, επιχείρησε να τον δικαιολογήσει.
«Το μέγεθος της λάσπης, της χολής και της διαβολής που έχει φάει ο Άδωνις, είναι πάρα πολύ δύσκολο για κάποιον πολίτη, για κάποιον ακροατή μας να το καταλάβει.
Πρέπει να είσαι στην καταιγίδα μέσα για να καταλάβεις τι θα πει να σε βγάζουν στα μανταλάκια και να λένε αυτός είναι κλέφτης, αυτός είναι καταχραστής, αυτός είναι απατεώνας.
Συνεπώς ακόμα κι αν υπάρχει κάποια υπερβολή στη διατύπωση του Άδωνι, αν βάλει κανείς τον εαυτό του στη θέση του μετά από πολλούς μήνες, χρόνια σχεδόν αυτής της ιστορίας, θα αντιληφθεί ότι είναι δύσκολο να είσαι Παναγία στις διατυπώσεις σου, όταν υπάρχει αυτή η ένταση και η ένταση της λάσπης, ως εκ τούτου ακόμα κι αν υπήρξε μία δόση υπερβολής, αυτή την δόση υπερβολής την εντάσσω μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα και αυτό το κλίμα πρέπει να σας πω ότι δεν με ευχαριστεί και με προβληματίζει» τόνισε ο κ.Μπογδάνος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης