Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Η ΔΕΗ αλλάζει τον «χάρτη» του φυσικού αερίου στην Ελλάδα

tags :
Η ΔΕΗ αλλάζει τον «χάρτη» του φυσικού αερίου στην Ελλάδα
Όταν η ΔΕΗ αλλάζει και φέρνει φυσικό αέριο, αλλάζουν και τα ενεργειακά δεδομένα στην Ελλάδα
Η είσοδος ενός σημαντικού «παίκτη» σε μία νέα αγορά, όπως είναι φυσικό, αλλάζει τα δεδομένα. Κάτι ανάλογο λέει, εξάλλου, και το νέο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας.
Όταν η ΔΕΗ, ο μεγαλύτερος δηλαδή ενεργειακός πάροχος της χώρας, αλλάζει και φέρνει φυσικό αέριο, αλλάζουν και τα ενεργειακά δεδομένα στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, η ΔΕΗ, ο μεγαλύτερος ενεργειακός πάροχος στη χώρα, προσφέρει μια σειρά από οικιακά και κοινόχρηστα προγράμματα φυσικού αερίου, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι ή στην πολυκατοικία σας, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές:

Πρόγραμμα «Αυτόνομο ΑΠΛΟ»

Το βασικό πρόγραµµα της ∆ΕΗ για οικιακούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα µε αυτόνοµη θέρµανση ή αυτόνοµες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας, µε 12µηνη διάρκεια παραµονής στο πρόγραµµα.

Πρόγραμμα «Αυτόνομο EFFECTIVE-24 Gold»

Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα με αυτόνομη θέρμανση και για αυτόνομες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας με 24μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα και:

• 23% µείωση στη χρέωση ενέργειας φυσικού αερίου σε σχέση µε το βασικό πρόγραµµα
• µικρότερη πάγια χρέωση

Πρόγραμμα «Αυτόνομο ΣΤΑΘΕΡΟ-12 Gold»

Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα με αυτόνομη θέρμανση και για αυτόνομες οικιακές παροχές χρήσης ζεστού νερού και κουζίνας με 12μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα και:

• σταθερή τιμή χρέωσης ενέργειας για ένα χρόνο
• 10% µείωση στη χρέωση ενέργειας φυσικού αερίου σε σχέση µε το βασικό πρόγραµµα
• µικρότερη πάγια χρέωση

Πρόγραμμα «Κοινόχρηστο ΑΠΛΟ»

Tο βασικό πρόγραµµα της ∆ΕΗ για οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα µε κεντρική θέρµανση, µε 12µηνη διάρκεια παραµονής στο πρόγραµµα.

Πρόγραμμα «Κοινόχρηστο EFFECTIVE-24 Gold»

Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα για την κεντρική θέρμανση με 24μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα και:

• 10% µείωση στη χρέωση ενέργειας φυσικού αερίου σε σχέση µε το βασικό πρόγραµµα
• χωρίς πάγια χρέωση

Πρόγραμμα «Κοινόχρηστο ΣΤΑΘΕΡΟ-12 Gold»

Απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα για την κεντρική θέρμανση με 12μηνη διάρκεια παραμονής στο πρόγραμμα και:

• σταθερή τιμή χρέωσης ενέργειας για ένα χρόνο
• 5% µείωση στη χρέωση ενέργειας φυσικού αερίου σε σχέση µε το βασικό πρόγραµµα
• χωρίς πάγια χρέωση

Η ΔΕΗ επίσης προσφέρει επιπλέον έκπτωση 15% στις χρεώσεις ενέργειας φυσικού αερίου σε όσους γίνουν πελάτες φυσικού αερίου έως και 31/1/2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης