Τελευταία Νέα
Διεθνή

Blackstone: Ενισχύθηκαν κατά +18% τα κέρδη για το γ΄ 3μηνο 2019, στα 1,2 δισ. δολ. - Στα 1,73 δισ. δολ. τα έσοδα

tags :
Blackstone: Ενισχύθηκαν κατά +18% τα κέρδη για το γ΄ 3μηνο 2019, στα 1,2 δισ. δολ. - Στα 1,73 δισ. δολ. τα έσοδα
Τα έσοδα της αμερικανικής εταιρείας κατέγραψαν πτώση της τάξεως του -11% στα 1,73 δισ. δολ.
Άνοδο κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της αμερικανικής εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Blackstone για το τρίτο τρίμηνο του 2019, με τα στοιχεία μάλιστα να αποδεικνύονται καλύτερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, η κερδοφορία της εταιρείας για το τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2019 διαμορφώθηκε στα 1,2 δισ. δολ. έναντι 950 εκατ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.
Παράλληλα, τα κέρδη ανά μετοχή κατέγραψαν σημαντική άνοδο στα 1,15 δολ. ανά μετοχή, έναντι 0,64 δολ. ανά μετοχή το τρίτο τρίμηνο του 2018, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές προέβλεπαν ότι τα κέρδη ανά μετοχή θα διαμορφωθούν στα 0,54 δολ. ανά μετοχή.
Ωστόσο, τα έσοδα της Blackstone κατέγραψαν πτώση της τάξεως του -11% σε ετήσια βάση, στα 1,73 δισ. δολ. έναντι 1,92 δισ. δολ. το προηγούμενο έτος, και έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών στα 1,36 δισ. δολ.
«Η Blackstone δημιούργησε ξανά ισχυρά αποτελέσματα για τους επενδυτές μας, οι οποίοι στο σημερινό δύσκολο περιβάλλον βλέπουν την εταριεία μας ως έναν σημαντικό προμηθευτή λύσεων», ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Stephen A. Schwarzman, μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων.
«Οι επενδυτές μας συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται με κεφάλαια τόσο για τις νέες όσο και τις υπάρχουσες στρατηγικές, συμπεριλαμβανομένων των εισροών ύψους σχεδόν 150 δισ. δολ. κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, με αποκορύφωμα τα συνολικά περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση, τα οποία αυξήθηκαν κατά +21% σε ετήσια βάση», πρόσθεσε ο κ. Schwarzman.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης