Επιχειρήσεις

ΟΤΕ: Διαψεύδει τα περί συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Intralot - Συζητά από κοινού διεκδίκηση άδειας online παιχνιδιών

tags :
ΟΤΕ: Διαψεύδει τα περί συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Intralot - Συζητά από κοινού διεκδίκηση άδειας online παιχνιδιών
O OTE διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, συζήτηση, ή απόφαση προς αυτή την κατεύθυνση
Tα περί συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Intralot διαψεύδει ο ΟΤΕ.
Ειδικότερα, ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. («ΟΤΕ Α.Ε.» ή «Εταιρεία»), σε απάντηση της από 22-10-2019 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με αιτούμενη πληροφόρηση, ανακοινώνει τα εξής:
1) Σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε ενδεχόμενη εξαγορά ή συμμετοχή του ΟΤΕ ή οιασδήποτε θυγατρικής του στο μετοχικό κεφάλαιο της Intralot Α.Ε. ή και της Intrasoft Α.Ε., σημειώνουμε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση, συζήτηση, ή απόφαση προς αυτή την κατεύθυνση.
2) Σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου περί συνεργασίας των εταιρειών ΟΤΕ – Intralot στον τομέα παροχής υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου, σημειώνουμε πως ο Όμιλος ΟΤΕ προτίθεται να δραστηριοποιηθεί στο πεδίο αυτό, και για το σκοπό αυτό η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΤΕ Α.Ε. της 12/06/2018 ενέκρινε την τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας ως προς τον εταιρικό σκοπό, γεγονός που ανακοινώθηκε στο επενδυτικό κοινό.
Προς την κατεύθυνση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας έχει εγκρίνει τη δημιουργία με την Intralot  μιας νέας εταιρείας, η οποία θα ελέγχεται πλειοψηφικά από τον Όμιλο ΟΤΕ και η οποία θα αιτηθεί άδεια διαδικτυακού στοιχηματισμού.
Ωστόσο, η οριστική απόφαση για την δραστηριοποίηση αυτή θα εξαρτηθεί από την τελική μορφή του θεσμικού πλαισίου που έχει κατατεθεί στη Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης