Πόσο απογειώνεται η διαμονή στα ξενοδοχεία πολυτελείας

Πόσο απογειώνεται η διαμονή στα ξενοδοχεία πολυτελείας
Οι ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτελείς διακοπές δίνουν έμφαση κατά βάση στην άνεση και την ποιότητα των υπηρεσιών
Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς πολυτελών ξενοδοχείων αναμένεται να φθάσει τα 115,80 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2025.
Αυτό αποκαλύπτουν στοιχεία της Grand View Research, Inc., η οποία προβλέπει αύξηση 4,8% CAGR.
Η αγορά αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης λόγω της αυξανόμενης αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών.
Και του αυξανόμενου αριθμού διεθνών αλλά και εγχώριων τουριστών σε επαγγελματικά ταξίδια ή αναψυχής.Το τμήμα θέρετρων και ιαματικών λουτρών αναμένεται να παρουσιάσει CAGR άνω του 5,0% κατά την περίοδο πρόβλεψης.
Με την αυξανόμενη προτίμηση για ταξίδια αναψυχής, υπάρχει μια σημαντική άνοδος της ζήτησης για θέρετρα διακοπών.
Και για ιαματικά λουτρά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα.Τι αναζητούν οι ταξιδιώτες πολυτελείας από τα ξενοδοχεία
Οι ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτελείς διακοπές δίνουν έμφαση κατά βάση στην άνεση και την ποιότητα των υπηρεσιών.
Οι ξενοδοχειακές αλυσίδες για να καταστήσουν τα καταλύματα τους πιο ελκυστικά επικεντρώνονται στη βελτίωση των υποδομών.
Στην εγκατάσταση τεχνολογικά προηγμένων συσκευών και την οικοδόμηση υγιών πελατειακών σχέσεων.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η εγκατάσταση της πλατφόρμας Internet of Things (IoT).
Για τον ευέλικτο έλεγχο όλων των συσκευών και του φωτισμού μέσω του κινητού τηλεφώνου, καθώς και οι απλουστευμένες διαδικασίες check in και κρατήσεων.Η Βόρεια Αμερική αναμένεται να διατηρήσει τη θέση της ως βασική δημιουργός εσόδων έως το 2025.
Λόγω της αύξησης των κρατήσεων και του αριθμού των δωματίων σε βασικές αλυσίδες όπως είναι οι St Regis, Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C, Four Seasons Hotels Limited, Fairmont Hotels & Resorts.
Συνολική αύξηση 5% προβλέπεται στον τομέα στην περιοχή Ασίας- Ειρηνικού έως το 2025.
Κι αυτό λόγω της ανάπτυξης ξενοδοχειακών αλυσίδων όπως είναι η Shangri-La International Hotel Management Ltd., η Marriott International, η AccorHotels, η InterContinental Hotels Group και η Taj Hotels Palaces και η Resorts Safari.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS