Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παρέμβαση του ΙΣΑ για μείωση του κόστους της θεραπείας του μικρού Ραφαήλ

Παρέμβαση του ΙΣΑ για μείωση του κόστους της θεραπείας του μικρού Ραφαήλ
Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ,  Γ. Πατούλης ,επικοινώνησε με τους γονείς του παιδιού και τους διαβεβαίωσε ότι θα παρέμβει προσωπικά
Αίτημα στο Boston Children’s Hospital διαβιβάζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), μέσω εκπροσώπου του στη Βοστώνη, με το όποιο ζητά από το Κέντρο να μειώσει το κόστος της γονιδιακής θεραπείας για τον Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη.
Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ,  Γ. Πατούλης επικοινώνησε με τους γονείς του παιδιού,  ενημερώθηκε για το ποσό που έχει συγκεντρωθεί και τους διαβεβαίωσε ότι θα παρέμβει προσωπικά τόσο για τη μείωση του κόστους της θεραπείας, όσο και για τη διευκόλυνση της μετάβασης της οικογένειας στη Βοστώνη.
Ο  κ. Πατούλης τόνισε ότι «οι πολίτες απέδειξαν για άλλη μια φορά την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους ανταποκρινόμενοι στην έκκληση των γονιών του Παναγιώτη να συμβάλλουν στην μετάβαση του παιδιού στο εξειδικευμένο Κέντρο του εξωτερικού.
Σεβόμαστε την απόφαση των θεσμικών οργάνων της πολιτείας ωστόσο αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του κάθε συμπολίτη μας στη ζωή και στην ελπίδα.
Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε αξιοποιώντας το δίκτυο της ομογένειας που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια στο εξωτερικό, για να βοηθήσουμε τον Παναγιώτη».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης