Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στη Λάρισα: Υπάρχει κράτος - Θα πάω και από νομό σε νομό

Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στη Λάρισα: Υπάρχει κράτος - Θα πάω και από νομό σε νομό
«Η Αστυνομία έχει πλέον αποστολή και θα την τιμά», υπογράμμισε από τη Λάρισα ο Μ. Χρυσοχοΐδης
«Ήρθα στη Λάρισα σήμερα, ξεκινώντας μια εξόρμηση σε όλη την Ελλάδα για την επικοινωνία του σχεδίου αντεγκληματικής πολιτικής με τις αστυνομικές Αρχές και τις τοπικές κοινωνίες» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης.
«Προμετωπίδα αυτής της πολιτικής είναι ότι υπάρχει κράτος.
 Η Αστυνομία είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένη, προσανατολισμένη σε αυτή τη δήλωση», τόνισε από τη Λάρισα ο υπουργός και επανέλαβε πως «υπάρχει κράτος.
Θα είναι έξω, και δίπλα στους πολίτες.
Τα προβλήματά τους είναι δική μας ευθύνη.
Ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας και των αστυνομικών δυνάμεων».
Προανήγγειλε ότι θα πάει από νομό σε νομό για να επιβλέψει τα επιχειρησιακά σχέδια, τα οποία καταρτίζονται σε κάθε περιοχή.
«Η Αστυνομία έχει πλέον αποστολή και θα την τιμά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Ανέφερε ακόμη ότι συνάντησε τους βουλευτές, τον Περιφερειάρχη, τους Δημάρχους της Λάρισας, τους οποίους ενημέρωσε για τα μέτρα με τα οποία διασφαλίζεται η ασφάλεια των πολιτών της περιοχής, ενώ μίλησαν και για το μεταναστευτικό και την εθνική ανάγκη διαχείρισης της κρίσης που υπάρχει στα νησιά μας.
 «Η Λάρισα έχει ήδη σηκώσει βάρος στη φιλοξενία των προσφύγων και των μεταναστών.
Θα συμβάλλει και τώρα με δικαιοσύνη, στο πλαίσιο μιας αναλογικής πανελλαδικής κατανομής των μεταναστών και των προσφύγων.
Γιατί οι τοπικοί άρχοντες και οι κάτοικοι της Λάρισας έχουν εθνική συνείδηση και εθνική ευθύνη» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS