Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump για τουρκική εισβολή στη Συρία: Μερικές φορές πρέπει να τους αφήνεις να πολεμούν για κάποιο διάστημα

tags :
Trump για τουρκική εισβολή στη Συρία: Μερικές φορές πρέπει να τους αφήνεις να πολεμούν για κάποιο διάστημα
Όσα περισσότερα πετυχαίνει η Αμερική τόσο περισσότερο καταλαμβάνονται από οργή οι τρελοί Δημοκρατικοί είπε ο Trump
Της απόφασης του να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από τη βορειοανατολική Συρία υπεραμύνθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους Δημοκρατικούς για τις αντιδράσεις τους χαρακτηρίζοντας τους τρελούς.
«Όσο περισσότερα πετυχαίνει η Αμερική, τόσο περισσότερο καταλαμβάνονται από μίσος και οργή αυτοί οι τρελοί Δημοκρατικοί.
Είναι τρελοί.
Είναι τρελοί» υποστήριξε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Ντάλας των ΗΠΑ ο Trump, αναφερόμενος στις αντιδράσεις των Δημοκρατικών για την αποχώρηση των ΗΠΑ από το μέτωπο της βορειοανατολικής Συρίας.
«Χωρίς να χυθεί ούτε μια σταγόνα αμερικανικού αίματος, ούτε μια σταγόνα, συμφωνήσαμε όλοι σε μια παύση, ή μια κατάπαυση του πυρός, στην περιοχή των συνόρων της Συρίας με την Τουρκία.
Μερικές φορές, πρέπει να τους αφήνεις να πολεμάνε για κάποιο διάστημα.
Τότε συνειδητοποιούν πόσο σκληρό είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Trump, ο οποίος αναφέρθηκε και στην έρευνα που διενεργείται σε βάρος του σχετικά με τις καταγγελίες ότι άσκησε πίεση στον πρόεδρο της Ουκρανίας προκειμένου να δώσει εντολή σε ουκρανούς εισαγγελείς να εξετάσουν αβάσιμες κατηγορίες σε βάρος του αμερικανού πρώην αντιπροέδρου Joe Biden  - ο οποίος αναμένεται να είναι αντίπαλος του για το προεδρικό αξίωμα στις εκλογές του 2020 - και του γιου του Hunter.
Ο Trump έκανε λόγο για «κυνήγι μαγισσών» και επανέλαβε επίσης ότι οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2016. «Αυτό που διακυβεύεται σε αυτή τη μάχη είναι η επιβίωση της αμερικανικής δημοκρατίας», είπε, κατηγορώντας τους Δημοκρατικούς ούτε λίγο ούτε πολύ ότι προσπαθούν να την καταλύσουν.
Αλλά δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να γίνει αυτό», είπε ο Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης