Τελευταία Νέα
Διεθνή

Morgan Stanley: Ενισχύθηκαν κατά +3% τα κέρδη για το γ΄ 3μηνο 2019, στα 2,2 δισ. δολ. - Στα 10 δισ. δολ. τα έσοδα

Morgan Stanley: Ενισχύθηκαν κατά +3% τα κέρδη για το γ΄ 3μηνο 2019, στα 2,2 δισ. δολ. - Στα 10 δισ. δολ. τα έσοδα
Τα έσοδα της αμερικανικής τράπεζας κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +2% στα 10 δισ. δολ.
Άνοδο κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της Morgan Stanley για το τρίτο τρίμηνο του 2019, όπως ανακοίνωσε σήμερα (17/10) η τράπεζα, με τα αποτελέσματα να αποδεικνύονται καλύτερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, τα κέρδη της αμερικανικής τράπεζας κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +3% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, στα 2,2 δισ. δολ. (1,27 δολ. ανά μετοχή), την ίδια στιγμή που οι αναλυτές προέβλεπαν ότι τα κέρδη ανά μετοχή θα διαμορφωθούν στα 1,11 δολ.
Παράλληλα, τα έσοδα της Morgan Stanley ενισχύθηκαν κατά +2% στα 10 δισ. δολ. έναντι 9,87 δισ. δολ. το προηγούμενο έτος, και έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών στα 9,5 δισ. δολ.
«Σημειώσαμε ισχυρά τριμηνιαία κέρδη, παρά την τυπική επιβράδυνση του καλοκαιριού και τις ευμετάβλητες αγορές», τόνισε ο διεθύνων σύμβουλος της τράπεζας, James Gorman, προσθέτοντας ότι «τα έσοδα της εταιρείας ήταν πάνω από 10 δισ. δολ. για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο και δημιουργήσαμε μία επιστροφή κεφαλαίου εντός του στόχου μας».
«Η σταθερή μας απόδοση δείχνει τη σταθερότητα του επιχειρηματικού μας μοντέλου», πρόσθεσε ο κ. Gorman, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «παραμένουν δεσμευμένοι στον έλεγχο των εξόδων μας και είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε τις αναπτυηξιακές μας πρωτοβουλίες».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης