Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Ενισχύθηκαν κατά +3,1% οι λιανικές πωλήσεις της χώρας, σε ετήσια βάση, τον Σεπτέμβριο 2019

Βρετανία: Ενισχύθηκαν κατά +3,1% οι λιανικές πωλήσεις της χώρας, σε ετήσια βάση, τον Σεπτέμβριο 2019
Σε σύγκριση με τον προηγούμενου μήνα, οι λιανικές πωλήσεις στη Βρετανία παρέμειναν αμετάβλητες
Περαιτέρω άνοδο κατέγραψαν οι λιανικές πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον Σεπτέμβριο του 2019, σύμφωνα με τα σημερινά (17/10) στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, τα οποία επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Συγκεκριμένα, οι λιανικές πωλήσεις της Βρετανίας ενισχύθηκαν κατά +3,1% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, έναντι ετήσιας ανόδου +2,6% τον Αύγουστο του 2019.
Παράλληλα, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, οι λιανικές πωλήσεις παρέμειναν αμετάβλητες, έναντι πτώσης -0,3% τον Αύγουστο και έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών στο -0,2%.
Εάν εξαιρεθούν οι τιμές των καυσίμων, οι λιανικές πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά +0,3% σε ετήσια βάση, την ίδια στιγμή που η μηνιαία άνοδος διαμορφώθηκε στο +0,2%.
Για το σύνολο του τριμήνου Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2019, οι λιανικές πωλήσεις κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +0,6% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ONS, οι ηλεκτρονικές πωλήσεις αντιπροσώπευαν το 19% του συνολικού λιανικού εμπορίου, όντας μειωμένες κατά 0,3 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης