Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος για Novartis: Η προηγούμενη κυβέρνηση κατάφερε να πλήξει σε βάθος την αξιοπιστία της δικαιοσύνης

Βενιζέλος για Novartis: Η προηγούμενη κυβέρνηση κατάφερε να πλήξει σε βάθος την αξιοπιστία της δικαιοσύνης
Φθάνει η ώρα της αποκάλυψης και η ώρα όπου ο καθένας θα πάει στο πραγματικό του μέγεθος
«Για παραδικαστικό κύκλωμα μεγάλων διαστάσεων με επίκεντρο την προηγούμενη κυβέρνηση» έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή την συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για τους χειρισμούς του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis.
«Κατάφερε η προηγούμενη κυβέρνηση να πλήξει σε βάθος την αξιοπιστία της δικαιοσύνης, να καταστήσει ομήρους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς να ευτελίσει πρόσωπα της δικαιοσύνης. Και φυσικά κατάφεραν να δημιουργήσει αυτήν την μεγάλη πολιτική σκευωρία η οποία έσπασε ως φούσκα γιατί ήταν η πιο μεγάλη συνωμοσία», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή «Επτά» της ΕΡΤ.
«Κοιτάζουμε στο μέλλον, δεν υπάρχει κανένα αίσθημα εκδίκησης, δεν υπάρχει κανένα πάθος, δεν υπάρχει τίποτα, όλα πρέπει να γίνουν με απόλυτη ηρεμία, απόλυτη ψυχραιμία, με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους, με σεβασμό στα τεκμήρια αθωότητας, αλλά, εάν δεν εκκαθαρισθεί το παρελθόν και δεν μάθουμε την πραγματικότητα, δεν θα προστατευθεί η Δικαιοσύνη και δεν θα λειτουργήσουν ούτε οι θεσμοί της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.
«Φθάνει η ώρα της αποκάλυψης και η ώρα όπου ο καθένας θα πάει στο πραγματικό του μέγεθος», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης