Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Ψεύτες και πατριδοκάπηλοι στη ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Όλα στο φως για Novartis

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Ψεύτες και πατριδοκάπηλοι στη ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Όλα στο φως για Novartis
Πετύχαμε δέκα συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Δριμεία επίθεση στη ΝΔ για τη στάση που τήρησε προεκλογικά και για αυτήν που τηρεί μετεκλογικά για τη Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς, ο οποίος υποστήριξε ότι αποδεικνύεται πως ήταν ψεύτες και πατριδοκάπηλοι.
«Η σημερινή κυβέρνηση εμφανίζει σποραδικά καταρχήν, αλλά με σημαντικά της στελέχη, δηλώσεις οι οποίες λένε ότι θα εγγυηθούν και θα τιμήσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.
Αν ήταν ειλικρινείς και τη θεωρούσαν προδοτική θα μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα.
Απλώς αποδεικνύεται ότι ήταν ψεύτες και πατριδοκάπηλοι» ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφερόμενος στην πρόσφατη ψηφοφορία στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του Δ. Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση της Novartis, είπε πως όλα πρέπει να έρθουν στο φως.
«Φανταστείτε να είχαμε ψηφίσει την πρόταση της ΝΔ για προανακριτική.
Θα μου λέγατε ότι παραδεχόμαστε ότι είναι σκευωρία.
Η ΝΔ δεν χρειαζόταν τις δικές μας ψήφους.
Είχε και κάποιες απώλειες οι οποίες καταγράφονται, είχε και τα πρωτοφανές φαινόμενο να είναι άδεια τα υπουργικά έδρα.
Ήταν η κορωνίδα των καταγγελιών απέναντί μας, ότι παραβιάζουμε τους θεσμούς, ότι ξεκίναγαν από τις ανεξάρτητες αρχές και πήγαιναν στη δικαιοσύνη και τη στιγμή που έρχεται στη Βουλή η μέγιστη των καταγγελιών τους την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια» υποστήριξε ο κ.Παππάς.
Αναφερόμενος στην ελληνική οικονομία ο κ.Παππάς τόνισε ότι «η ιστορία κατέγραψε ότι η οικονομία είχε μέχρι την πολιτική αλλαγή που είχαμε στις 7 Ιουλίου, δέκα συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης, δέκα μονάδες κάτω την ανεργία, παραπάνω από 400.000 θέσεις εργασίας και ρεκόρ επενδύσεων 2017 – 18».
«Αυτά τα λέει η ΕΛΣΤΑΤ, δεν παραθέτω την άποψή μου.
Εφαρμόστηκαν δύο συνταγές, η μία έφερε μείωση του ΑΕΠ 25% και η άλλη έφερε δέκα συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης» είπε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης