Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο καφές Starbucks έρχεται σπίτι!

tags :
Ο καφές Starbucks έρχεται σπίτι!
Η νέα σειρά καφέ που δημιουργήθηκε, διατίθεται σε σούπερ μάρκετ και σε μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες, προσφέροντας στους λάτρεις του καφέ τη δυνατότητα να απολαύσουν από το σπίτι τους τα μοναδικά ροφήματα καφέ Starbucks®
Η Nestlé φέρνει τον καφέ Starbucks στο σπίτι!
Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στενά για να φέρουν τις ήδη υπάρχουσες ποικιλίες καφέ των καταστημάτων Starbucks®, καβουρδισμένου, αλεσμένου σε ολόκληρους κόκκους καθώς και στιγμιαίου καφέ, σε νέες αγορές.
Μέσω αυτής της σημαντικής συνεργασίας, η Nestlé απέκτησε τα μόνιμα δικαιώματα για τη διάθεση των καταναλωτικών συσκευασμένων προϊόντων Starbucks®, τα οποία βρίσκονται εκτός των καταστημάτων Starbucks®.
Η νέα σειρά καφέ που δημιουργήθηκε, διατίθεται σε σούπερ μάρκετ και σε μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες, προσφέροντας στους λάτρεις του καφέ τη δυνατότητα να απολαύσουν από το σπίτι τους τα μοναδικά ροφήματα καφέ Starbucks®!
Η συνεργασία περιλαμβάνει το λανσάρισμα των πρώτων καψουλών Starbucks®, που έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας αποκλειστικά καφέ και τεχνολογίες συστημάτων Nespresso® και Nescafé® Dolce Gusto® καθώς και κόκκους καφέ για αυτόματες μηχανές Espresso.
Συγκεκριμένα, τα νέα προϊόντα ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:
- Κάψουλες Starbucks® για μηχανές Nespresso® (5 ποικιλίες καφέ)
- Κάψουλες Starbucks® για μηχανές Nescafé® Dolce Gusto® (2 ποικιλίες καφέ και 2 ροφήματα καφέ με βάση το γάλα)
- Κόκκοι καφέ Starbucks® (3 ποικιλίες καφέ)
Όλα τα προϊόντα ανταποκρίνονται στο προφίλ γεύσης Starbucks® που ο κόσμος γνωρίζει και αγαπά και βασίζονται στα τρία προφίλ καβουρδίσματος για τα οποία διακρίνεται ο καφές Starbucks® και πιο συγκεκριμένα: στo πιο ελαφρύ Blonde Roast, στο πλούσιο και ισορροπημένο Medium Roast και στο Dark Roast που αποτελεί μια πιο δυνατή και τολμηρή επιλογή.
Έχοντας ως στόχο την καινοτομία στα προϊόντα καφέ, η Nestlé προσφέρει ποικιλία, ποιότητα και περισσότερες λύσεις, ενώ επιταχύνει την ανάπτυξη και σε νέες αγορές και κανάλια λιανικής πώλησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης