Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει στις 13:00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ – Τι θα πει ο Μητσοτάκης

Συνεδριάζει στις 13:00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ – Τι θα πει ο Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί τόσο στην υπόθεση της Novartis όσο και στην ψήφο των απόδημων Ελλήνων
Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ θα μιλήσει σήμερα Τετάρτη 9/10 ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης λίγες ώρες αφότου συμμετείχε στην τριμερή Σύνοδο Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου στο Κάιρο.
Υπό τη σκιά των συνεχιζόμενων τουρκικών προκλήσεων στην ανατολική Μεσόγειο και στην κυπριακή ΑΟΖ αλλά και με το «βλέμμα» στην επικείμενη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να επικεντρωθεί στην ομιλία του – στις 13:00 μετά το μεσημέρι – σε μια σειρά από κρίσιμα εσωτερικά ζητήματα.
Πρώτα από όλα αναμένεται να αναφερθεί στην χθεσινή απόφαση της Βουλής να στείλει τον τέως υπουργό Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλος σε προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της Novartis ενώ εκτιμάται ότι θα απαντήσει σε όλα τα «πυρά» που εκτόξευσε σε βάρος του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Παράλληλα και ενόψει των συναντήσεων του μεθαύριο Παρασκευή 11/10 με τους πολιτικούς αρχηγούς ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει αναφορά και στο ζήτημα της ψήφου των απόδημων Ελλήνων, στέλνοντας το μήνυμα πως είναι απαραίτητο να υπάρξει ευρεία συναίνεση σε αυτό το θέμα.
Σε κάθε περίπτωση ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί και στα όσα έχει κάνει ως σήμερα η κυβέρνηση του, ενώ θα παρουσιάσει και τον προγραμματισμό του για τους επόμενους μήνες με το κύριο βάρος, όπως είναι αναμενόμενο, να δίνεται στην πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και στο φορολογικό και αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης