Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pompeo: «Ανόητο παιχνίδι» η έρευνα σε βάρος του Trump για τo Ukrainegate

Pompeo: «Ανόητο παιχνίδι» η έρευνα σε βάρος του Trump για τo Ukrainegate
Είναι λάθος όταν ο κόσμος δεν επικεντρώνεται στα σωστά πράγματα, τόνισε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών
Ως ένα «ανόητο παιχνίδι, χωρίς ουσία» χαρακτήρισε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo την έρευνα σε βάρος του Trump για τη λεγόμενη ουκρανική υπόθεση και τη βοήθεια που φέρεται να ζήτησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ από τον Ουκρανό ομόλογό του για την επανεκλογή του το 2020.
«Είναι λάθος όταν ο κόσμος δεν επικεντρώνεται στα σωστά πράγματα, στα πράγματα που έχουν σημασία, στα πράγματα που επηρεάζουν τη ζωή των πραγματικών ανθρώπων και αντ 'αυτού να παγιδευτείτε σε κάποιο ανόητο παιχνίδι» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ από την Αθήνα, όπως γράφει το Reuters.
«Aυτό δεν είναι χρήσιμο, αυτό δεν βοηθά τις δημοκρατίες να ευδοκιμήσουν», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας από την Ελλάδα, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του σε χώρες της Νότιας Ευρώπης.
«Δεν νομίζω ότι κανείς εδώ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για αυτό ... νομίζω ότι θέλουν να μάθουν για τη σχέση μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας», δήλωσε ο Pompeo σχετικά με την έρευνα του Κογκρέσου για την τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου των ΗΠΑ με τον Ουκρανό ομόλογό του, Volodymyr Zelenskiy και τη χάρη που φέρεται να ζήτησε ο Trump σε σχέση με τον γιο του υποψηφίου των Δημοκρατικών Joe Biden και τις δραστηριότητές του στην Ουκρανία. 
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης