Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές: Χωρίς δημοσιονομικό κενό και πρόσθετα μέτρα ο προϋπολογισμός του 2020

Κυβερνητικές πηγές: Χωρίς δημοσιονομικό κενό και πρόσθετα μέτρα ο προϋπολογισμός του 2020
Στον απόηχο της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Pierre Moscovici, κυβερνητικές πηγές ξεκαθάρισαν ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης θα εφαρμοστεί ακέραιο
Σαφές μήνυμα ότι ο προϋπολογισμός του 2020 δεν θα περιλαμβάνει δημοσιονομικό κενό απηύθυναν κυβερνητικές πηγές στον απόηχο τη συνάντησης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Ευρωπαίο επίτροπο, Pierre Moscovici.
«Ο προϋπολογισμός δεν θα περιλαμβάνει κανένα κενό.
Ο προϋπολογισμός δεν θα περιλαμβάνει πρόσθετα μέτρα» τόνισαν οι πηγές και επεσήμαναν ότι το πρόγραμμα της κυβέρνησης θα εφαρμοστεί στο ακέραιο.
Νωρίτερα, σήμερα (4/10/2019) ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Moscovici.
Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η πρόοδος που έχει ήδη επιτευχθεί στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων για τη στήριξη της ανάπτυξης και τη δημιουργία νέων και καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας.
Παράλληλα, οι δύο πλευρές συζήτησαν για τις δημοσιονομικές προοπτικές, καθώς και για τους στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Moscovici για το γεγονός ότι σε κρίσιμες στιγμές στήριξε την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης