Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην αντεπίθεση ο Biden: Δεν θα με καταστρέψει ο Trump, ούτε τα βρώμικα συμφέροντα

Στην αντεπίθεση ο Biden: Δεν θα με καταστρέψει ο Trump, ούτε τα βρώμικα συμφέροντα
O Trump χαρακτήρισε τον Biden στυγνο απατεώνα
Στην αντεπίθεση περνά ο Jo Biden διαμηνύοντας στον Donald Trump ότι δεν θα του επιτρέψει να τον καταστρέψει.
Λίγες ώρες αφού ο Trump τον χαρακτήρισε «στυγνό απατεώνα» ο Biden, ο πιθανότερος αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές του 2020, διαμήνυσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «δεν θα με καταστρέψει».
«Θέλω να καταστήσω κάτι σαφές στον Trump και τους εκβιαστές του και τα ειδικά συμφέροντα που χρηματοδοτούν τις επιθέσεις του εναντίον μου», ανέφερε ο Biden στην ομιλία του που διανεμήθηκε στον Τύπο πριν από την εμφάνισή του στο Ρίνο της Νεβάδα χθες το βράδυ.
«Δεν πάω πουθενά. Δεν θα με καταστρέψετε. Και δεν θα καταστρέψετε την οικογένειά μου. Δεν με νοιάζει πόσα χρήματα θα ξοδέψετε ή πόσο βρώμικες θα είναι οι επιθέσεις εναντίον μου», τόνισε ο Biden, που εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος από τους 19 υποψήφιους των Δημοκρατικών για να κερδίσει το χρίσμα του κόμματος για τις εκλογές του 2020, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters.
Η απάντηση του Δημοκρατικού υποψήφιου ήρθε αφού ο Trump σε μια σειρά αναρτήσεων του στο Twitter και μετά στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον της έρευνας που έχει ξεκινήσει σχετικά με μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ουκρανό ομόλογό του Volodymyr Zelensky στις 25 Ιουλίου, στη διάρκεια της οποίας του ζήτησε να ερευνήσει τον Biden και τον γιο του Hunter.
Χθες ο Αμερικανός πρόεδρος επέμεινε ότι δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό στην επικοινωνία αυτή, ενώ χαρακτήρισε τον Biden και τον γιο του «στυγνούς απατεώνες».
Απαντώντας ο Biden κατηγόρησε τον Trump για κατάχρηση εξουσίας.
«Το έκανε διότι, όπως κάθε άλλος νταής στην ιστορία, φοβάται.
Ανησυχεί για το πόσο πολύ θα τον κερδίσω τον επόμενο Νοέμβριο», υπογράμμισε ο Biden.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης