Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

CFRA: Στασιμότητα στη Wall Street το 4ο τρίμηνο του 2019, μόλις 1,2% η άνοδος

tags :
CFRA: Στασιμότητα στη Wall Street το 4ο τρίμηνο του 2019, μόλις 1,2% η άνοδος
Στασιμότητα για τους χρηματιστηριακούς δείκτες στη Wall Street προβλέπουν επενδυτικοί οίκοι για το 4ο τρίμηνο του 2019 σε σχέση με το 3ο τρίμηνο
Χωρίς σημαντικές αλλαγές θα κινηθούν οι χρηματιστηριακοί δείκτες το 4ο τρίμηνο του έτους σύμφωνα με αναλυτές της επενδυτικής εταιρίας CFRA.
Όπως υποστηρίζει η εταιρία CFRA o δείκτης S&P 500, που έκλεισε το τρίτο τρίμηνο στις 2,976 μονάδες, σημειώνοντας κέρδος 1,2% τώρα έχει ανέλθει στο 1,7%, γεγονός όχι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, ωστόσο ελπίζουν σε μια έκπληξη.
Το τέταρτο τρίμηνο που θεωρητικά είναι το καλύτερο, δεν αποκλείεται ο δείκτης να σημειώσει άνοδο ακόμη και 4% σύμφωνα με κορυφαίο αναλυτή της εταιρίας.
Παρά τη διακύμανσή τους οι μετοχές στηρίζονται από το QE της Fed και άλλων κεντρικών τραπεζών.
Η οικονομία φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα από όσο αναμενόταν, ακόμη και με αυτό τον αργό ρυθμό, τα κέρδη θα μπορούσαν συνεπώς να αυξηθούν, και η ύφεση των ομολόγων που οδήγησαν σε πολύ χαμηλά επιτόκια από το καλοκαίρι, φαίνεται να εξασθενεί.
Γεγονός που δίνει έδαφος να υποστηρίζονται προσδοκίες για ανατροπή της στασιμότητας και έκπληξη η οποία ωστόσο, αναμένεται κυρίως τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και όχι τον Οκτώβριο που θεωρείται ένας επισφαλής μήνας.






Την προσδοκία για οικονομικές εκπλήξεις και άνοδο των κερδών στις αγορές, υποστηρίζει και ο James Paulsen, επικεφαλής επενδύσεων στην επενδυτική εταιρία Leuthold Group, αφού όπως τονίζει, το δεύτερο τρίμηνο αναμενόταν να είναι αρνητικό, αλλά τα κέρδη αυξήθηκαν κατά 3,2%.
Για το τέταρτο τρίμηνο, τα κέρδη για τις εταιρείες του S&P αναμένεται να αυξηθούν κατά 4,1%, μια προσδοκία που μένει να επαληθευτεί, με βάση τις πολιτικές εξελίξεις όσον αφορά την έρευνα εις βάρος του προέδρου Trump και τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ - Κίνας.




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης