Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι μισοί Αμερικανοί είναι δυσαρεστημένοι από τον Trump στο θέμα των φυλετικών διακρίσεων

tags :
Οι μισοί Αμερικανοί είναι δυσαρεστημένοι από τον Trump στο θέμα των φυλετικών διακρίσεων
Μεγάλες πλειοψηφίες Αφροαμερικανών και Λατινοαμερικανών πιστεύουν πως οι ενέργειες του Trump ως προέδρου έχει χειροτερεύσει τα πράγματα για τους ίδιους
Οι μισοί Αμερικανοί, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση του Associated Press για το πώς ο Donald Trump έχει επηρεάσει τις φυλετικές σχέσεις και διακρίσεις, θεωρούν πως ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν εχθρικός προς Ισπανούς, Μουσουλμάνους, Αφροαμερικανούς και γυναίκες.
Μεγάλες πλειοψηφίες Αφροαμερικανών και Λατινοαμερικανών πιστεύουν πως οι ενέργειες του Trump ως προέδρου έχει χειροτερεύσει τα πράγματα για τους ίδιους και περίπου τα 2/3 των Αμερικανών γενικώς απορρίπτουν το πώς χειρίζεται τις φυλετικές σχέσεις.
Τέσσερις στους 10 Αμερικανούς δήλωσαν ότι εγκρίνουν τον Trump συνολικά, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διεξήχθη όμως πριν την δημοσιοποίηση της συνομιλίας με τον Ουκρανό πρόεδρο Zelensky.
Η δημοσκόπηση δείχνει μια ζοφερή εκτίμηση για το πώς οι πολίτες βλέπουν τον Trump σε θέματα φυλής. Ο Trump έχει δηλώσει σταθερά ότι οι οικονομικές του πολιτικές είναι καλές για τους Αφροαμερικανούς και άλλους ανθρώπους με χρώμα.
Μόλις 4% δηλώνουν ότι πιστεύουν ότι οι ενέργειες του Trump ευνοούν τους Αφροαμερικανούς γενικά, ενώ το 81% πιστεύει ότι έχει κάνει τα πράγματα χειρότερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης