Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pelosi: Η αμερικανική κοινή γνώμη τάσσεται υπέρ της ενδελεχούς έρευνας σε βάρος του Trump

Pelosi: Η αμερικανική κοινή γνώμη τάσσεται υπέρ της ενδελεχούς έρευνας σε βάρος του Trump
H Pelosi παρείχε τη στήριξή της στη διεξαγωγή μίας έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες ότι ο Trump ζήτησε από τον Ουκρανό ομόλογό του «πολιτική χάρη»
Η αμερικανική κοινή γνώμη τάσσεται τώρα υπέρ της διεξαγωγής μίας ενδελεχούς έρευνας κατά του Donald Trump εκτίμησε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Nancy Pelosi αναφερόμενη στην υπόθεση Biden και την τηλεφωνική επικοινωνία του Αμερικανού προέδρου με τον Ουκρανό ομόλογό του, Volodymyr Zelenskiy. 
H Pelosi παρείχε τις προηγούμενες μέρες τη στήριξή της στη διεξαγωγή μίας τέτοιας έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες ότι ο Trump ζήτησε από τον Ουκρανό πρόεδρο την παρέμβασή του, προκειμένου να επανεκλεγεί το 2020, σημειώνει το Reuters.
H Pelosi για μήνες τηρούσε πολύ επιφυλακτική στάση μπροστά στις προτροπές στελεχών του κόμματός της που καλούσαν να αρχίσουν διαδικασίες παραπομπής του Trump.
Οι φωνές που τάσσονταν υπέρ αυτού δυνάμωσαν μετά την κατάθεση του πρώην ειδικού εισαγγελέα Robert Mueller την 24η Ιουλίου σχετικά με την έρευνά του για τον μεγιστάνα των ακινήτων και τη φερόμενη ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.
«Στην κοινή γνώμη, το ρεύμα έχει αλλάξει τελείως, μπορεί να αλλάξει ξανά — ποιος ξέρει — αλλά αυτή τη στιγμή, αφού είδε την καταγγελία [του καταμηνυτή ατασθαλιών] και την αναφορά του ΓΕ [του Γενικού Επιθεωρητή] και την περιφρονητική συμπεριφορά που επέδειξε η κυβέρνηση, ο αμερικανικός λαός έχει πάρει διαφορετική θέση», σημείωσε η Pelosi κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που οργάνωσε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Texas Tribune.
Ο Trump χαρακτηρίζει την έρευνα που διενεργείται στη Βουλή των Αντιπροσώπων «απάτη», διαβεβαιώνει ότι δεν έκανε τίποτε ανάρμοστο και κατηγορεί εκ νέου τους Δημοκρατικούς πως επιδίδονται σε «κυνήγι μαγισσών».
«Εάν τα γεγονότα μπορούν να μεταβάλλουν τη γνώμη του αμερικανικού λαού, μπορεί επίσης να μεταπείσουν κάποιους Ρεπουμπλικάνους», εκτίμησε η Pelosi.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης